2777
2789
عنوان

عکس یه زن تو گوشی شوهرم

1664 بازدید | 61 پست

بعدازظهر ک  گوشی شوهرمو باز کردم برا دخترم ک باهاش بازی کنه تو گالریش دیدم عکس یه زن هست ک از خودش عکس انداخته وفتی شوهرم از خواب بیدار شد عکسو نشونش دادم گفتم این کیه گفت نمیشناسم حتما دانلود شده ذخیره شده خودش ولی گوشیش تا خودش ذخیره نکنه عکسی وارد گالریش نمیشه چطور بفهمم زنه کیه کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینترنت برو ببین تو جست جو و تاریخش چیا نگاه کرده الکی شک نکن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

توی کدوم قسمت گوشی بود؟ اگه توی camera سیو شده بود یعنی از طریق خود گوشی عکس گرفته شده بود 

اگه نه خب شاید شوهرت دستش خورده سیو شده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بزن رو آلبوم ببین تو کدوم آلبومه دوربین دانلود و.‌‌... و اینکه اون لحظه استرس نداشت یا قیافش عوض نشد؟؟؟یا رفتارش

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧