2777
2789
عنوان

خواهرم شوهرش گولش زد

431 بازدید | 15 پست

سلام رفقا کاربر قدیمی ام با ی اکانت دیگه اومدم

من  17 سالمه 

یه خواهر دارم 24 سالشه. 18 سالش ک شد کنکور پزشکی داد قبول نشد بعد سال بعد اینقد خوند و خوند و خوند بلاخره رشته مورد علاقش تو دانشگاه قبول شد. همون سال براش خواستگار اومد بابامم چون تو وضعیت خوبی نبود قبولش کرد. بابام شرطش این بود ک باید درسشو کامل بخونه. پسره قبول کرده بعد که عقد کردن شوهر خواهرم زده زیر قولش ک میگه نمیخواد درس بخونی ینی کلا درسو ول کن 

خواهرم اینقد التماسش کرد ولی گفت نه. بعد خواهرم قبول کرد و درسشو کامل گذاشت کنار... بعد اینا عروسی میگیرن میرن سر خونه زندگیشون. حالا پسره ی دعوا راه انداخته ک این دعوا اونقد بزرگ میشه ک میرن دادگاه. بعد دادگاه هم به نفع پسره رای داده! خواهرم میخواد طلاق بگیره بعد پسره میگه من طلاقش نمیدمو این حرفا... دادگاه هم نمیدونم چیکار کردن گفته باید ب حرف شوهرت گوش کنی 

الان نه میتونیم شکایت کنیم نه هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چیه کلا عقد خواهرم هول هولکی شد

😑خب چهارتا آدم عاقل نبود بگن هول هولکی عقد نکن الان ب عاقبت یه کاریه ک  باید از قبل بهش فکر میکردین مث این میمونه  تا شب امتحان درس نخونی فردا سر جلسه صفر بگیری  بعد بگی خانوم بهم بیست بده الان چ راهکاری بدم بهت خواهرت  دانشگاه ول کرد  حق طلاق هم نداره  بگو بسوز و بساز

نه واقعا اگه میدونستی تو چه شرایطی بودیم حق میدادی بهمون

😑همین دیگه  حرف باد هواس یارو گفت چشم  اینا گفتن مبارکه خب عزیزم   همیشه ک بهار نبود باید  یاد بگیری تو هر وعضیتی  ب آینده فکر کنی این این خانوم تو ده روز حق کار گرفته