2777
2789
عنوان

به نظرتون منظورش چیه

383 بازدید | 33 پست

یک پسری بود ار من ۸ سال کوچکتر باهاش در گروه زبان انگلیسی قرار گذاشتم روزی ۱ ساعت زبان بخونیم سه هفته طول کشید من دیدم داره کم کم ازش خ خوشم میاد گفتم دیگه نمیام و رفتم و خیلی عصبانی و ناراحت شد عذاب وجدان گرفتم بهش زنگ زدم گفت شما رفتارتون خ بد بود با من .مگه من چی کار کردم وسط درس رفتی خلاصه ایران نیست فرانسه است من اونشب ۳ ساعت صحبت کردم گفتم از شما خوشم آمده بود ترسیدم و چون نمیشناسمت رفتم و....هزاران دلیل دیگه اقا بازم ازش خ خوشم امد زنگیدم فرداش مسیج نوشت نوشتم بیا ادامه ندیم چون شما توضیح خواستی من نوشتم نوشت خ بیشعوری و خ ناراحت شد باز رفت من دو هفته بعد براش نوشتم من منظوری نداشتم منتها ما بدرد هم نمیخوام زبانتم ول نکن خوب .بعد رفتم .یکماه گذشته هروز میاد استوریمو چک میکنه و یکبار نوشت حق با تو بود که من ج ندادم به نظرتون منظورش چیه هروز تو استوری های من میاد ؟ من نمیخوام چیزی رو باهاش شروع کنم ولیکن منظورش و نمیفهمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادامه نده آخرش برای شما بد میشه مار درستی کردی رفتی ولی اگه کشش بدی با هر بار پیام اونم میاد سمتت ...

۳۳ سالشه من ۴۰ من اصلا ادامه ندادم اصلا استوری هاشو نمیبینم اون خ میاد تو صفحم برام عجیبه از این همه رصد ؟ برلی همین پرسیدم

حس آدم گاهی تحت تاثیر عوامل گذری و بی هدف هست تقریبا همه تجربه اش کردند

مثلا فشار ماری زیاد فشار روحی و روانی بی پولی یا فشار از طرف خانواده

گاهی چیزی که خودمون هم نمیدونیم

۸ سال از شما کوچیکتره خیلی زیاده

۳۳ سالشه من ۴۰ من اصلا ادامه ندادم اصلا استوری هاشو نمیبینم اون خ میاد تو صفحم برام عجیبه از این همه ...

شما معلومه عاقلی و جدا شدی

ولی بذار اون هرکاری میخواد کنه

وقتی ماجرا رو براش تعریف کردی خب اونم روی شما کنجکاو شده و چکتون میکنه همین

هرکس دیگه ایی بود هم همین کارو می‌کرد به نظرم

مبشه فقط ج سوالمو بدی😶

احساس میکنم با توجه به توضیحی که بهش دادی اونم بدش نیومده باهات باشه و هنوزم امید داره. 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
حس آدم گاهی تحت تاثیر عوامل گذری و بی هدف هست تقریبا همه تجربه اش کردند مثلا فشار ماری زیاد فشار رو ...

عزیزم من نگفتم میخوام باهاش دوست بشم فقط میگم نمیدونم چرا مدام میاد تو استوری هام همین .دلیل این کارشو میخوام بدونم من که بهش گفتم راستشو اونم گفت من دنبال دوست عادی هستم  منم گفتم پیغام نده ق کرد حالا مدام تو استوری هام .دلیلشو میخواستم بدونم