2777
2789

سلام بچها من قرص ال دی میخوردم تو هفته اول یه شب فراموش کردم بخورم همون شبم رابطه داشتم شب بعدشم نمیدونستم باید دوتا میخوردم، تو این هفته هم یه شب فراموش کردم هفته اولو یبار و هفته دومم یبار رابطه داشتم تو این هفته هاهم یه شبشو یادم رفت قرص بخورم زیر شکمم درد دارم ممکنه باردار شده باشم هفتا از قرص هنوز مونده ک بخورم دل درد و کمر درد پریودی دارم  البته قرص مترونیدازول هم هشت ساعتی میخورم میگن اثر قرص ال رو خنثی میکنه ! راسته ؟😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست بده گلم!

دو سه رو  دیگه صبر میکنم بعد تست میزنم خداکنه ک نباشم چون دوهفته دیگه نوبت عمل جراحی سنگ صفرا دارم اون وقت نمیتونم دیگع عمل کنم تا ۹ ماه باید درد بکشم 😣