2777
2789

خودم ۱۳ سالگی 

بعدش پنج سانت قد کشیدم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوال منم هست لايكم كن من الان چندين جلسه بردم پيش دكتر متخصص رشد ولي فايده نداره اينجا دوستان گفتن ...

متخصص رشد مگه همون رشد غدد متابولیسم نیست؟؟  دخترم یازده سالگی پریود شد الان چهار دوره میگذره متخصص غدد گفت نهایتا سه چهار سانت دیگه رشد میکنه . در صورتی که قاعدتا باید تا هجده سالگی رشد کنن نمیفهمم چرا میگن بعد پریودی این قدر کم رشد میکنن 

متخصص رشد مگه همون رشد غدد متابولیسم نیست؟؟  دخترم یازده سالگی پریود شد الان چهار دوره میگذره م ...

ن متخصص رشد  غدد نيست خيلي خيلي اشتبا كردم همون اول نفرستادمش غدد  

دختر شما يازده سالسع قدش چقده؟؟

دكتر رشد ك برذمش گفتن خودتون دير پريود شديد و خواهرات و عمه هاش هم همينطور نهايتا ١٤ سالگي پري بشه ولي اعاخه هيچ تضميني نيست 

دخترم قدش ۱۵۳ هست . خودم ۱۶۰ پدرش ۱۸۵ دوست دارم ۱۶۵ بشه حداقل نمیدونم میشه یا نه.. آپول نزدم . اما قرص زینک . امگا سه .. کلسیوم . ال آرژنین میخوره دو ماهه 

وااای مشکل منم هست دخترم 11سالشه خیلی کوتاهه سینه هاشم بزرگ شده جوشم میزنه قدش 132 فک کنم خودم قدم ب ...

هنوز تا پریود نشده ببرش دکتر تا با دارو یا هر چی صلاح دید قدش رو بلند تر کنه ترجیح من اینه امپول نزنم براش به روش طبیعی سعی کنیم.. ورزش و خواب به موقع خیییلی موثره . اما دختر من بینهایت تنبله دیر هم میخوابه 

هنوز تا پریود نشده ببرش دکتر تا با دارو یا هر چی صلاح دید قدش رو بلند تر کنه ترجیح من اینه امپول نزن ...

دخترت چند سالشه؟ قدش چقدره؟ دختره من تو کلاس از همه کوتاهتره سینه هم در آورده یکم مو زیر بغلش در اومده

خیلی نگرانم اینطوری بمونه 😭

دسترسی به دکتر ندارم میخوام طبیعی قد بکشه

دخترت چند سالشه؟ قدش چقدره؟ دختره من تو کلاس از همه کوتاهتره سینه هم در آورده یکم مو زیر بغلش در اوم ...

بالاتر گفتم عزیزم ... ورزش و تحرک زیاد... خواب شب زود هنگام.. لبنیات .. داروهایی مثل زینک و امگا ۳ هم خوبه که اونا رو دکتر تجویز کنه بهتره

دخترت چند سالشه؟ قدش چقدره؟ دختره من تو کلاس از همه کوتاهتره سینه هم در آورده یکم مو زیر بغلش در اوم ...

ولی به نظر من هر طور هست ببرش دکتر ۱۳۲ کمه شاید احتیاج به آمپول و اینا داشته باشه هر کار از دستت بر میاد براش انجام بده.. 

دخترم قدش ۱۵۳ هست . خودم ۱۶۰ پدرش ۱۸۵ دوست دارم ۱۶۵ بشه حداقل نمیدونم میشه یا نه.. آپول نزدم . اما ق ...

يازده سال ١٥٣ خوبه   عاليع تا پانزده سالگي ١٦٥ ميشه مطمعنم

اي خدا دختر من ده سال و نيمشه ١٣٨ قدشه😭خيلي نگرانم فرق تخصص هم دوريم ازش  نميدونم كي بتونيم ببريم 

ب نظرت انلاين ويزيت كنم؟؟ فوق تخصص غدد تهران ؟

سينه در نياورده فقط قيمت بكيني يه خورده  ..مو 

يك ساله ويتامين دي ميخوره