2777
2789

آره اگه بارداری خطرداره

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باردار نیستم میخاستم اقدام کنم.

خب دست نگه دار

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
خب حالا این ماه اقدام نکن😑

حق با شماست😊

الان چندین ماهه همش مشکل پیش میاد چند ماه درگیر کهیر مزمن همسرم بودم.

داداشم تازه عقد کرده میخاستم تا قبل عروسی ‌‌‌و قبل پیش دبستانی ....

حق با شماست😊 الان چندین ماهه همش مشکل پیش میاد چند ماه درگیر کهیر مزمن همسرم بودم. داداشم تازه عق ...

اونم احتمالا زونا بوده کهیر نبوده

از دوستان که در تاپیک شرکت کردن ممنون

از سوالم معذرت میخام.

من چون دخترم پیش دبستانی میره سال بعد و عروسی برادرم در پیشه به خاطر همین هول بودم.

چند وقت بود به فکر بودم همش مشکل پیش میومد چند ماه همسرم کهیر مزمن داشت و نگران بودم .

تازه از یه ور میگم نکنه بد باشه عروسی تک داداشم حامله باشم و...

از یه طرف دخترمم خیلی تنهاست

بقدری کهیر شدید بود بیشتر بدن درگیر بود داروی کورتون دار چندین ماه مصرف کرد 

آره الان که دخترت ابله مرغون گرفته ممکنه اونم زونا بوده باشه 

آره الان که دخترت ابله مرغون گرفته ممکنه اونم زونا بوده باشه 

آهان دخترم منظورتونه.

بله دکتر شک داشت.

از هفته پیش اصلا بیشتر نشده دونه های قرمز خارشدار هست.

چون آبله معمولا کل بدن زیاد میشه بمرور.

ولی باز ریسکش بالاست وکاری نمیکنم.

ممنون عزیزم🙏🏻🌹