2777
2789
عنوان

وابستگی کودک

505 بازدید | 30 پست

بچه ها چجوری بچه 3ساله که به باباش وابستس درست کنیم 

سرکار میره گریه میکنه پشت سرش درحد کبودی 

پا میشه بره دسشویی گریه میکنه که توروخدا نرو 

کلا چسبیده بهش 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن وقتی باهم تنهایید انقدربراش وقت بذاری بازی کنی باهاش ک با خودتون بیشتر صمیمی بشه وکمتر دنبال باباشگریه کنه و تا باباش رفت مثلا توپ بیار باهاش بازی کن

و ی خوراکی ک دوست داره شکلاتی بستنی چیزی توخونه داشته باشید که تاگریه کرد ب بهونه خوراکی سرگرمیش کنی 

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
عزیزم بچت دختره یا پسر؟😍 دختر منم تاحدودی وابستس اما خب نه در حد دستشویی وقت کافی با باباش میگذرو ...

دختره 

نه والا وقت نمیشه درهمون حدم که بیاد دخترم میره بغلش دیگه نمیاد اینور 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
عزیزم بچت دختره یا پسر؟😍 دختر منم تاحدودی وابستس اما خب نه در حد دستشویی وقت کافی با باباش میگذرو ...

قبلا کمتر بود ولی یه ماهه شدید ترررر شده دیگه

دختر منم همینطور بود یعنی غش میکرد الآنم بزرگ شده اما باباش جایی بره دنبالش راه میفته...سرکار میره اینقدررررر زنگ میزنه بیا بیا کلافه می‌کنه....کوچیک که بود شوهرم جرات نداشت بدون بلوز تو خونه باشه چون می‌رفت سینه شوهرم و تو دهش میکرد   شوهرم می‌گفت کم مونده فقط شیر هم بدم‌‌‌‌....الآنم شبا تا باباش کمرش و ماساژ نده نمیخوابه

سعی کن وقتی باهم تنهایید انقدربراش وقت بذاری بازی کنی باهاش ک با خودتون بیشتر صمیمی بشه وکمتر دنبال ...

بگم بهترین چیزارم بدم قبول نمیکنه باور می کنید 

دیشب نخوابید هی گریه میکرد اخرسر میگفت بابا نرو منم ببر 

تو خواب و بیداری بود 

سرگرمم کنم میاد میبینه باباش نیست یه وضعی میکنه که حد نداره 

شاید بخاطر اینه که زیاد باباشو نمیبینه و به‌اندازه‌کافی باهاش وقت نمیگذرونه

مثلا همسرمن دوروز سرکاره دوروز خونه

دوروزی که نیست دخترم خیلی دلتنگش میشه و‌خب بخاطر همین موضوع وقتی میاد خونه خیلی میچسبه به باباش چون دلتنگشه...

منم به باباش میگم بهش توجه کنه چون دختره و باید ازلحاظ روحی باباش حمایتش کنه

اما خب حق میدم اگه پدر این وسط کلافه بشه

اونم اقایون که خیلی حوصلشون نمیکشه😅

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
دختر منم همینطور بود یعنی غش میکرد الآنم بزرگ شده اما باباش جایی بره دنبالش راه میفته...سرکار میره ا ...

وای 😭😂ادم نمیدونه چیکار کنه 

شاید بخاطر اینه که زیاد باباشو نمیبینه و به‌اندازه‌کافی باهاش وقت نمیگذرونه مثلا همسرمن دوروز سرکار ...

باباش صبح میره شب میاد ولی وقت بر بازی نداره درحد همون بغل کردنشه و قربون صدقه رفتنش که اونقد میچسبه بهش وسط ناز کردنش یهو میگه نرو ها منم ببر با خودت 

اونقد میچسبه کلافه میکنه 

وای 😭😂ادم نمیدونه چیکار کنه 

وابستگی دختر ذاتیه....چاره ای نیست باید تحمل کنیم  دختر من یکی بهش میگه بابا رو دوست داری یا مامان یه لبخند ریزی میزنه به باباش نگاه می‌کنه بعد برای اینکه من ناراحت نشدم جواب نمیده...منم اصلا نمی‌فهمم که باباش و بیشتر دوست داره  

خو بچه منم تا من یا باباش بخوابم بریم بیرون پشت سرمون راه بیوفته گریه زاری کنه،تا استارتشو میزنه،اون ...

این اصلا سرگرم نمیشه😔