2777
2789
عنوان

چگونه ملت را اسگا کنیم😊🌻

637 بازدید | 28 پست

1 -زنگ بزنید به دوستتون بگید سلام می‌دونی کجا علف می‌فروشن

میگه نه

بگید اشکال نداره از یه گاو دیگه میپرسم😂

2-روی یه کاغذ بنویسید« می‌دونم چیکار کردی»بعد بندازید تو کیف دوستتون😂

۳-وقتی طرف داره باهاتپن حرف میزنه الکی دست بکشید رو صورتتون فک کنه داره تف می‌کنه😂

۴-زنگ بزنید به دوستتون بگید اسکل این چیه استوری کردی بدو بردار آبروت رف😂

۵-تو خیابون که دارید راه میرید اگه کسی نگاتون کرد بگید« مگه تو منو میبینی؟»😂😂😂

۶-یه سکه قدیمی ببرید بیرون و به مردم نشون بدید بگید از گذشته اومدم با این پول چی میتونم بخرم😂

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باحال بود 

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 

رفتید مهمونی بهتون چایی یا شیرینی یا خوراکی تعارف کردن

با لبخند بگید خودتون درست کردین؟

طرفم گل از گلش میشکفه میگه بله بفرمایید

شمام بگین عه خب من نمیخورم مرسی

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

من یه روش دیگه هم بلدم بریم عکس از شوهرمون ک عکسش نیست بزاریم با عنوان شوهر ناز من

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 
رفتید مهمونی بهتون چایی یا شیرینی یا خوراکی تعارف کردن با لبخند بگید خودتون درست کردین؟ طرفم گل از ...

😂😂😂

زنگ بزنید به دوستتون بگید الان کار دارم بعدا زنگ بزن

بعد دوباره زنگ بزن بگو مگه نگفتم کار دارم😂😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من یه روش دیگه هم بلدم بریم عکس از شوهرمون ک عکسش نیست بزاریم با عنوان شوهر ناز من

صحیح😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

با پستت موافق بودم و اینگونه ابراز همدردی کردم⁦🤦🏻‍♀️⁩🗿🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اینجا ها اینطوری همدردی میک ...

عالی بود اصن😂👌 ی لخظه هنگ کردم فقط 

یهو دیدم یکی نوشته زرت😂😂

من خر نیستم عرعر کنم  موقع ای ک اعصابم خورد بودش عضو نی نی سایت شدم باتشکر🙏