2777
2789
عنوان

کرونای جدید یا آنفلوآنزا ؟

234 بازدید | 14 پست

دو هفتس چن شب در میون یهو تبم میره بالا، خیلی سرفه میکنم به سختی نفس میکشم اوایل گلودرد خیلی ناجوری هم داشتم/: اول دکتر گف آنفلوآنزاعه حالا میگه کروناعه. داروهامم مرتب میخورم ولی هنوز ادامه داره واقن خستم از سوپ و مایعات و...😭  چیکار کنم زودتر خوب شم بنظرتون

اگه علائمت یهو بروز کرد باهم انفولانزا

اگر یکم یکم و سینوسی بود کم و زیاد میشه علائم کروناست

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

بیماری های ویروسی هرکاریم بکنی باید صبر کنی دورش بگذره تا تموم شه فقط با تقویت کردن میتونی از اثار بد بعدش جلوگیری کنی و ضعیف نشی

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه علائمت یهو بروز کرد باهم انفولانزا اگر یکم یکم و سینوسی بود کم و زیاد میشه علائم کروناست

سینوسیه ولی مثلا دو روز خوبم بعد یهو تب و لرز و سرفه با هم 

والا نفهمیدیم کی کرونا تموم شد الان هیشکی ماسک نمیزنه میگن کرونا تموم شده همه هم مریض دکترام همش میگن انفولانزاعه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
وای اره هی فک میکنی تموم شد یهو باز میاد😭

چند روزه مریضی؟

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
سینوسیه ولی مثلا دو روز خوبم بعد یهو تب و لرز و سرفه با هم 

احتمالا کرونا باشه چون سینوسیه علائم

مایعات بخور

با اب مرغ سوپ کم ادویه رقیق بپز بخور

اب میوه طبیعی

پروتئین بخور

اگه یکم حس کردی بهتری دلتو نزن به دریا هرچی میخوای بخور

تا مطمئن نشدی خوب شدی رژیم غذاییتو رعایت کن

داروی امام کاظم از جای معتبر تهیه  مثلا از نمایندگی طب اسلامی شهرتون    و طبق دستور مصرف بشه  آب رو آتیشه

والا دکتر گفت کروناست  سویه اومیکرون جهش جدیددشه  اوج گرفته   نمی دونم چرا نمی گن    شاید می خوان وانمود کنند کرونا رو شکست دادند  با این واکسنهای به درد نخور