2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشهدی ام عزیزم ولی دخترم رو با گروه خانه رشد معرفی کردم بصورت آنلاین دارم جلساتش رو برگزار میکنم ...

عزیزم استارتر ازتون سوال پرسید ولی انگار یادش رفته ریپلای کنه، گفتم بهتون بگم جوابش رو بدین شاید انشالله مشکلش حل شد‌.

چند سالشه دخترتون عزیزم؟اینجایی که میگید کجاست چجوریه شرایطش؟

برو تو اینستا یا گوگل بزن خانه رشد گلم  برات یه جلسه غربالگری رایگان میزنه تا حد بچتون رو ببینن بعد بهتون بر اساس همون گفتتر درمان یا کتر درمان میده من دخترم بلا استثنا اصلا حرف نمیزد الان قشننگ کلمه میگه کم کم دارم باهاش جمله کار ممیکنم و فعل ها رو گفتن 

عزیز شما مشهدی؟؟؟؟آدرسش کجاست؟

نه من اس اس تهران هستم اما آنلاین انجام دادم گوگل سرچ کن گفتار،درمانی خانه رشد اقای خلیلی تو اینستا khalilislp میاد کارشون عالی غربالگری میکنن مشکل اصلی،تشخیص میان منتهی شما به تشخیص کاری نداشته باش،دنبال درمان باش کارشون خیلی،خیلی،خوبه من پسرم الان کلاس اول هست ۳ ماه خوب شد درحالی که ۲ سال نیم عقب بود از،لحاظ گفتار مشکلی،حسی،هم داشت عادی هست اینجور،چیزها نگران نباش درست میشه

عزیز شما مشهدی؟؟؟؟آدرسش کجاست؟

مشکلات حسی و توجه وتمرکز،با کاردرمان حسی وحرکتی،درست میشه،مشکلات گفتار خم با گفتار،درمانی شما نوار،مغزم گرفتی مشکل خاصی نداشته بیخود استرس نگیر دنبال درمان باش بیخیال تشخیص 

حتما پیگیر میشم ممنون عزیزم امیدوار شدم🥺

نگران نباش به تشخیص هم توجه نکن فقط،دنبال درمان باش،به من گفتن ۲سالو نیم عقبه داره مدرسه گفتم شما کارتو شروع کن من مطمن بچه م می رسه ۳ ماهه رسید الان اول و جز،بچه های خیلی خوب همه چیش،هم عتلی،هنوز،حرف،زدنش یکم گاهی،می مونه ولی مدرسه رفته خیلی بهتر،شده هیچ کس چیزی نفهمید نگران نباش بچه ها چون نمیتونن حرف،بزنن اعلب به،بچه انگ میزنن که اگه نشد بگن تقصیر بچه بهشما کاری،نداشته باش وفقط با بچه کار کن نگران مشکلات حسی هم نباش،با درمان خوب میشه مشکلات حافظه هم همینطکر،فقط باید وقت بزاری 

این مرکز رشد پرسنل ش خیلی کار،بلد هستند چون با بچه های،اتیسم هم کار میکنن حسابی،کار،کشته هستند 

اینستا داری مامان آرتین رو هم فالو کن خیلی کمکت میکنه اونم پسرش خیلی مشکل داشته الان کاملا خوب،شده کمکت میکنه 

موفق،باشی