2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته سرگرمی ندارم یعنی بیشتر این روزا درگیر درسو کارم البته کارم جدا از خستگیش چون خیلی دوستدارم بیشتر فانه برام ... اما خیلی وقته حتی با دوستام بیرون نرفتم هممون مشغولیم🤕🤕

فقط شب کتاب میخونم یا فیلم میبینم اگه خسته نباشم و حوصله داشته باشم

مطالعات روزانم چه برای تدریسم (معلمم) و چه مطالعات متفرقم کلی از وقتم رو می‌گیره 

یکی از لذت بخش ترین تفریحاتم، خوندن غزل های حافظه 

اصلا وارد یه دنیای دیگه میشم! 

آشپزی و کیک و شیرینی پزی برام تفریحه و خیلی انجامش می‌‌دم کلی غذا و دسر من‌درآوردی! بلدم که خودم اختراعشون کردم😅 واقعا لذت بخشه برام 

گاهی طراحی لباس و خیاطی می‌کنم برای خودم

معمولا اوقات زیادی رو صرف پیاده روی و ورزش می‌کنم 

به گل و گیاهام رسیدگی می‌کنم 

اوقاتی رو در هفته صرف طراحی و نقاشی و کار های دستی که دوست دارم می‌کنم. 

و همچنین دیدن فیلم و سریال های مورد علاقم 

و اینکه کارم برام لذت بخش ترینه! اوقاتی که رو که با دانش آموزانم می‌گذورنم، عاشقانه دوست دارم و در کنارشون اصلا متوجه گذر زمان نمیشم 

در واقع هرکدومشون یه جوری از دوستان خوب من هستند! 

حتی کوچولوهاشون😅😍❤️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

مهم نیست شاید جاهای دیگ خوب باشی سعی کن یادبگیری 

والا هیچ جا خوب نیستم😐

اشپزیم افتضاااح

هیکلم باب میلم نیس

پولدار نیستم

جذابیت افسانه ای هم ندارم😐😂

دلم میخادخودموبکشم واقعن⁦🤦🏻‍♀️⁩

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

والا من که اسباب کشی داشتم هی اینجارو تمیز کن اونجارو وسایل بچین اوف اوف تازه دارم نفس میکشم شام نها ...

منم اخرهفته اسباب کشی دارم خدارحم کنه😭😭

میگم عزیزم بعد از جابجایی وسایل تقریبن چقد زمان برد  ک همه روچیدی و مرتب سرجاشون گذاشتی؟

مطالعات روزانم چه برای تدریسم (معلمم) و چه مطالعات متفرقم کلی از وقتم رو می‌گیره  یکی از لذت ب ...

چقد اسم کاربریتون بهت میاد...خانومی با احساسات عمیق و لطیف..کیف کردم از طیف زندگیتون...

منم اخرهفته اسباب کشی دارم خدارحم کنه😭😭 میگم عزیزم بعد از جابجایی وسایل تقریبن چقد زمان برد&nb ...

والا تو یه روز وسایل و اوردن ریختن خونه اول اشپزخونه کابینتارو سابیدم و تمیز وسایلارو چیدم تو کابینت یه روز کامل گرفت بعد اتاق خواب و حموم و تمیز کردم و چیدم اونم یه روز کامل پذیرایی ام دیوار و کف و دستما بکشی و بچینی وپرده یه روز اخره سرم دسشویی و یه روز از ساعت هشت تا دو سابیدم شستم