2777
2789

خواهش میکنم از نی نی سایتی های عزیز 

که برام دعا کنید از ته دلتون 

میگن دعا درحق هم زود میستجاب میشه 

دعا کنید ممشکلم حل بشه از بلاتکلیفی دربیام 

به خدا این روزا از بس گریه کرذم و ناراحت شدم

انگشت هایی دستم بی حس میشن 🥺😭😭😭

دعاکنید برام 

خیلی محتاجم به دعای شما عزیزان با دل های پاک♥ 

همگی حاجت روا بشید💜

من یه خوابی دیدم پارسال ....که یه نفر تو خواب بهم گفت از اول ماه قمری...که حرام نباشه...سوره واقعه بخون تا روز چهاردهم....به تعداد روز بخون...مثلا یکم ماه قمری،یک‌بار سوره واقعه،دوم ماه قمری،دوبار سوره واقعه،سوم‌ماه قمری سه بار سوره واقعه تاااآ برسه به روز چهاردهم که چهارده بار باید خونده بشه...گفت این برای آرزوهایی هست که خیلی بزرگه و یکم سخت برآورده میشه...

به والله قسم انجام دادم و نتیجه گرفتم...یه حاجتی داشتم که جزء محااااااااااالات بود...ولی واقعا خدا معجزه کرد برام...جالب اینجاست زدم تو نت و دیدم آیت الله بهجت هم همین روش رو گفتن برای حاجت روایی فقط با این تفاوت که تو خواب تاکید میکردن بهم که حواست باشه از ماهی شروع کن که حراااام نباشه و ماه قمری باشه

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.