2777
2789

مگه چنوقتشه؟

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو از همین سایت کپی کردم

درود عزیزم

برای از پوشک گرفتن اول باید خودت آماده باشی از نظر روحی و سطح انرژی ، بعد باید بچه به سن درست برسه ، نمیشه با عجله بچه رو از پوشک‌گرفت ،من صبر کردم پسرم دو سال و نیم  رو تمام کرد  ، از چند روز قبل مرتب توی صحبت هام‌ بهش میگفتم دیگه باید پوشکو بزاری کنار بری دستشویی ، یک روز که خودم اوکی بودم یک دفعه گفتم امروز دیگه پوشکت نمیکنم ، و شروع کردم هر یک ربع بیست دقیقه ببرمش دستشویی ،  بچه اولش اصلا نمیدونه دیش و پی پی چیه ، باید دیش کنه تو شلوارش تا بهش توضیح بدی  این دیشه و باید بره دستشویی دیش کنه ،  روز بعد  از طرف پدرش براش تشویق و جایزه در نظر بگیرید و شما که مادر هستید یکم اخم و اینکه اگر دیشت بریزه تو شلوارت مامان ناراحت میشه ولی باباش تشویقش کنه که آفرین دیگه دیشتو میری دستشویی و واسش چیزی که دوست داره بگیره ، من ظرف  ۳ روز بچمو  کامل گرفتم و هیچ مشکلی پیش

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

توی دستشویی برچسب هایی باشخصیت های کارتونی که دوست داره بزنید .یک سری عروسک یا اسباب بازی های کوچولو بگیرین داشته باشین بهش بگین فرشته مهربان صداتو می‌شنوه وقتی به من میگی دستشویی داری برات هدیه می‌فرسته 

ببین هر بچه ای متفاوت از یه بچه دیگه تو سن خاصی باید بگیریش الان اگه زوده نگیر سنشو نگفتی ...یه دوقلو بودن پسرا رو تو دو سالگی دختره رو ۳ سالگی از پوشک گرفت ...سعی کن پوشک نبستی هر نیم ساعت بهش بگی جیش داره یا ن ...احتنالا یه مدتم با کثیفی خونه باید بسازی ...از این شورتایه گرفتن از پوشک براش بگیر ...بعد براش تشویقی بگیر بگو برا هر بار بگی جیش داری بهش خوراکی مورد علاقشو بده یا چیزی که دوس داره ولی زیاده روی نکن ...ببر توالت اب ولرم بگیر بهش تا جیشش بیاد 

مبتونين براش كلى خوراكى بخرين و بهش بگين اگه تو توالت بشينه اين جايزه رو ميگيرى بعدش اونو كه گرفت مثلا بگين جيش كنى هم بازم جايزه دارى و …

كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات