کسی بوده خونه مادرشوهرش جا برای زندگی باشه ولی نره... یعنی طبقه جدا تو ساختمان مادرشوهرش باشه ولی خودش نخواد بره اونجا و بره اجاره زندگی کنه... مستقل بودن رو ترجیح بده؟ به نظرتون درسته اینکار؟
*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
من یک سال اول زندگیم طبقه بالاشون بودم عالی بودن..چند روزی یکبار مادرشوعرم میومد سر میزد اونم در حد یک ساعت..هر چی هم میخریدن اکثرا واسه ما هم میاوردن غذا خوب میپخت ما رو هم صدا میزد بریم بخوریم..هیچ مزاحمتی برامون نداشتن..ولی بعدش که از اونجا رفتیم دخترم به دنیا اومد سر بچه یکم به مشکل خوردیم همش میگفت اینکار بکن اونکار بکن منم دوست داشتم بچمو به روش خودم بزرگ کنم..همش خداروشکر میکردم که اونجا نبودم وگرنه دق میکردم که هر دقیقه بخواد براذبچع نسخه بپیچه
بچه ها من تجربشو دارم ازتون خواهش میکنم نرید بخدا اینکه میگن همه چی بستگی ب خود آدم داره ربط نداره اونا کار خودشونو میکنن تازه نزدیک باشی از آشغال انداختن تا آهنگ و تیپ لباس خونگیتم کار دارن من مستاجری و کم خرج کردن و ریختن تو جیب صاحب خونه رو ب اینجا ترجیح میدم
سلام دوستان ازتون خواهش میکنم اشتباه منو نکنید شده برید تو یه اتاق ۴ متری زندگی کنید برید بیابون اینو قبول نکنید فک کن همه کاراشون گردن شوهرمه با اینکه پدر شوهر مادرشوهرم جونن کباب درس میکنیم تو تراس دونفری مادرشوهرم بو میبره بدو همگی میان بالا مهمون میاد باید نظر بده فک کن پدرم اومده خونمون میگه چرا انقد غذا درس کردی من یکساله عروسی کردم تورو امام زمان قبول نکنید حتی اگه از مجردی بمیرید من عروسیم با گریه گذشت الانم با گریه
هر چقدم خوب باشن تورو خدا قبول نکنید بی احترامی بهتون میشه فک کن منو شوهرم دوتایی دعوا نمیکردیم تا دعوامون میشد لشکر کشی میکردن بالا اوضاع بدتر میشد تازه ب منم حرف میزدن تا اینکه یکسری دادو بیداد کردم شوهرم از خونه بیرونشون کرد
بقران هر جا میریم عین بچه ها زنگ میزنه تاتو درمیاره ما رو ندیم زنگ میزنه ب میزبان فک کن باید هر جا میریم هر چی میخریم بگیم حرفاشو جمع میکنه دعوتمون میکنه شوهرمو جلوی خودم پر میکنه اونم چی غیر مستقیم فلانی وسیله زنشو برداشت زن ذلیله فلانه
خیلی بستگی به اخلاق مادرشوهر و عروس داره... عروس ما ده ساله طبق بالا خونه مادرم زندگی میکنه بدون یه ذره مشکل.. من و مادر شوهرم اصصصلا نمیتونم بهش فکر کنم که یه روز با هم زندگی کنیم😂
مامانم اینا یه همسایه دارن با عروسیشون ۱۸ساله زندگی میکنند چه عروسی خونه دار خوش اخلاق عروس ما هم بالای مامانم اینا مینشست خونه ۱۲۰متری دختر خاله بود از دماغمون آورد که من میخواهم خونه بخرم برم اونام گفتن برو الان توی خونه ی ۵۰متری زندگی میکنه داره خفه میشه هی میگه کی خونمونو بزرگتر میکنیم