2777
2789
عنوان

زندگی در طبقه بالای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3756 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک سال اول زندگیم طبقه بالاشون بودم عالی بودن..چند روزی یکبار مادرشوعرم میومد سر می‌زد اونم در حد یک ساعت..هر چی هم میخریدن اکثرا واسه ما هم میاوردن غذا خوب میپخت ما رو هم صدا میزد بریم بخوریم..هیچ مزاحمتی برامون نداشتن..ولی بعدش که از اونجا رفتیم دخترم به دنیا اومد سر بچه یکم به مشکل خوردیم همش می‌گفت اینکار بکن اونکار بکن منم دوست داشتم بچمو به روش خودم بزرگ کنم..همش خداروشکر میکردم که اونجا نبودم وگرنه دق میکردم که هر دقیقه بخواد براذبچع نسخه بپیچه

خدایا دوستت دارم

بچه ها من تجربشو دارم ازتون خواهش میکنم نرید بخدا اینکه میگن همه چی بستگی ب خود آدم داره ربط نداره اونا کار خودشونو میکنن تازه نزدیک باشی از آشغال انداختن تا آهنگ و تیپ لباس خونگیتم کار دارن من مستاجری و کم خرج کردن و ریختن تو جیب صاحب خونه رو ب اینجا ترجیح میدم 

سلام دوستان ازتون خواهش میکنم اشتباه منو نکنید شده برید تو یه اتاق ۴ متری زندگی کنید برید بیابون اینو قبول نکنید  فک کن همه کاراشون گردن شوهرمه با اینکه پدر شوهر مادرشوهرم جونن کباب درس میکنیم تو تراس دونفری مادرشوهرم بو میبره بدو همگی میان بالا مهمون میاد باید نظر بده فک کن پدرم اومده خونمون میگه چرا انقد غذا درس کردی من یکساله عروسی کردم تورو امام زمان قبول نکنید حتی اگه از مجردی بمیرید من عروسیم با گریه گذشت الانم با گریه 

هر چقدم خوب باشن تورو خدا قبول نکنید بی احترامی بهتون میشه فک کن منو شوهرم دوتایی دعوا نمیکردیم تا دعوامون میشد لشکر کشی میکردن بالا اوضاع بدتر میشد تازه ب منم حرف میزدن تا اینکه یکسری دادو بیداد کردم شوهرم از خونه بیرونشون کرد 

درد دل زیاده فک کن هر جا میخایم بریم مادرشوهرم انتظار داره اونم ببریم مدام شوهرمو پر میکنه شوهرم آدم خیلی خوبیه ولی مادرشوهرم خیلی بده فک کن شوهرم ک میاد خونه اون موقع جلوی شوهرم یه چی میاره برامون خودشو شیرین کنه 

بقران هر جا میریم عین بچه ها زنگ میزنه تاتو درمیاره ما رو ندیم زنگ میزنه ب میزبان فک کن باید هر جا میریم هر چی میخریم بگیم حرفاشو جمع میکنه دعوتمون میکنه شوهرمو جلوی خودم پر میکنه اونم چی غیر مستقیم فلانی وسیله زنشو برداشت زن ذلیله فلانه 

منم اجاره نشینی رو ترجیح میدم... شوهرم دوست داره بره اونجا.. من میدونم برم آسایش نخواهم داشت

زن داداش من ۱۵ سال بالا خونه ی مادرم زندگی کرد اصلا مشکلی نداشتیم بدون دعوت خونه های همدیگه نمیرفتیم فقط نوه ها میمومد خونه ی مامانم اینا

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

مامانم اینا یه همسایه دارن با عروسیشون ۱۸ساله زندگی میکنند چه عروسی خونه دار خوش اخلاق عروس ما هم بالای مامانم اینا می‌نشست خونه ۱۲۰متری دختر خاله بود از دماغمون آورد که من میخواهم خونه بخرم برم اونام گفتن برو الان توی خونه ی ۵۰متری زندگی می‌کنه داره خفه میشه هی میگه کی خونمونو بزرگتر میکنیم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن