بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه چیز بگم بهت...اگه حدود یه هفته تقریبا همینکه اذان گفت با زور و بلا هم که شده پاشی بخونی بعدش مثل فرفره بلند میشی و سختی نداره...من همیشه به این فکر میکنم که اگه نمازم رو بخونم ' دیگه لازم نیس فکر نماز باشم' میتونم ارایش کنم' اصن چندساعت برم بیرون بگردم فیلم ببینم با خیااال راحت و هی استرس قضا شدن نماز رو ندارم.فکر کردن به اون راحتی خیال باعث میشه پاشم زود بخونم راحت شم از دغدغه ی نماز
🥺 فک کنم موقع پریود هم تایم نماز صبح ادم بلند بشه که حس نماز و داشته باشه اخه بلند شدن سخته ...
این حرفها کدومه که خانوما چون ۴۰ روز نمیشه نماز صبح بخونن پس این امکان براشون نیست .این کلام نعوذ بالله بی عدالتی خدا میشه . خداوند اخر همه عدالتها و مهربونی هاست . شما یک ماه به جا بیار .نه اصلا همون ۴۰ روز با وقفه یک هفته . خدا از درون درون قلب ما باخبره . مگه ماشین هست که ۴۰ روز پشت سرهم کار نکن دیگه جواب نمیده . شما تلاشت رو بکن از خدا هم بخواه توفیقش رو بده