2777
2789

سلام دخترا 

چیکار میکنین که نمازتون قضا نمیشه ؟

موقعی که کار دارین یا خسته این چه فکری میاد ذهن تون که اول میرین نماز میخونین ؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنین 🌹🙏

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز این سوال رو پرسیدم از کسی  بهم گفت ۴۰ روز اگه نماز صبحت قضا نشه  دیگه نمازت ترک نم ...

🥺 فک کنم موقع پریود هم تایم نماز صبح ادم بلند بشه که حس نماز و داشته باشه 

اخه بلند شدن سخته . من صدای زنگ ساعت گوشیو نمیشنوم 

چرا اخه 😔

برنامه باد صبا رو تو گوشیم نصب کردم. وقتی اذون میگه میرم سریع نمازمو میخونم

ینی اصلا نشده تنبلی کنی ؟ زنگشو خاموش کنی بگی بعدا میخونم ؟

مامانم اون موقع میگفت وقتی اذان میگن زمان گفتگو با خداست . فرشته ها منتظر . چطور برای یه تلفن دوست وقتی زنگ میزنه صدامون میکنن سریع میریم جواب میدیم اونوقت اذان که همون صدای زنگ گفتگوی بی محلی میکنیم .

چرا ولی همیشه اول وقت نمیخونم مخصوصا بعد اینکه بچه دار شدم.ولی بعدش حتما میخونم یا اگه قضا بشه قضاشو میخونم

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤
🥺 فک کنم موقع پریود هم تایم نماز صبح ادم بلند بشه که حس نماز و داشته باشه  اخه بلند شدن سخته ...

اره اینم میشه

سخت نیس اگه علاقه داشتی باشی بهش

من خودم پارسال بود حدودا 

هروز صبح بیدار میشدم 

ایه سوره کهف هم بزن تو گوگل میاد

اونو بخونی نیت کنی دم اذان خودکار بیدار میشی

نمیدونم میدونستی یانه

من خودم باورم نشد ولی دیدم شد:/

زندگی مثل آیینه است☁️✨️

یه چیز بگم بهت...اگه حدود یه هفته تقریبا همینکه اذان گفت با زور و بلا هم که شده پاشی بخونی بعدش مثل فرفره بلند میشی و سختی نداره...من همیشه به این فکر میکنم که اگه نمازم رو بخونم ' دیگه لازم نیس فکر نماز باشم' میتونم ارایش کنم' اصن چندساعت برم بیرون بگردم فیلم ببینم با خیااال راحت و هی استرس قضا شدن نماز رو ندارم.فکر کردن به اون راحتی خیال باعث میشه پاشم زود بخونم راحت شم از دغدغه ی نماز

🥺 فک کنم موقع پریود هم تایم نماز صبح ادم بلند بشه که حس نماز و داشته باشه  اخه بلند شدن سخته ...

این حرفها کدومه که خانوما چون  ۴۰ روز نمیشه نماز صبح بخونن پس این امکان براشون نیست .این کلام نعوذ بالله بی عدالتی خدا میشه . خداوند اخر همه عدالتها و مهربونی هاست . شما یک ماه به جا بیار .نه اصلا همون ۴۰ روز با وقفه یک هفته . خدا از درون درون قلب ما باخبره . مگه ماشین هست که ۴۰ روز پشت سرهم کار نکن دیگه جواب نمیده . شما تلاشت رو بکن از خدا هم بخواه توفیقش رو بده