چند شب پیش تو گوشی همسرم دیدم یه زنی شروع کرده پیام دادن که ...
زن دکتر نشدیم ببینیم با دکتر بودن چطوره و شوهرم همش اصرار میکنه باش حموم برم و...خدایی اونایی که میدونید اهل این چتا هستید فازتون چیه...انقد خندیدم هیچی بش نگفتم اینجور زنا خیلی بد بختن...بچه هم داشت.واقعا به این نتیجه رسیدم زنا بشدت کرمو شدن...اخه چرا انقدر خیانتکار...چرا نباید یه زن انقدر ارزش برا خودش قایل باشه که چت نکنه با مرد اونم به حالت اصرار...من خیلی دیدم زن و دختر به حالت اصرار و پیگیر دنبال همسرم بودن.خواهشا به همجنس خودتون رحم کنید.از ماست که بر ماست...متاسفم برای خودمون...انقدر از این چتا میبینم که شروعش هم با خانمه هست دیگه برام عادی شده...تورو خدا این بساط و جم کنید...وقتی میبینید کسی زن و بچه داره فکر کردید شما رو ممکنه برای چی بخواد...یا چند ساله یه دختر مجرد سن بالا به هر روشی داره پیشنهاد کاری ب همسرم میده...بابا رها کنید...عجب...ناموسا یکم فرهیخته باشید...
😂 لغزش؟؟؟ اها چطور لغزش زن و هرزگی میبینید، مرد بلغزه اخی گوگولی بیچاره یه بیگناهه افتاده تو دام پس ...
وقتی ابتدا زن شروع کننده باشه هرزس
اگه مرد خوشش بیاد اونم هرزس
اما تو نینیسایت میگن ب همجنسمون بد نگیم اگه کرم بریزه هم عب نداره مردنباید قبول کنه!!!! این ینی ی استدلال مزخرف
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
وقتی ابتدا زن شروع کننده باشه هرزس اگه مرد خوشش بیاد اونم هرزس اما تو نینیسایت میگن ب همجنسمون بد ...
منم با شما موافقم منتها ن سر این موضوع ملا یسری ها توهم دارن یکی داره شوهرشون و گول میزنه فلانی اینو گفت فلانی سلام داد فلانی اینطوری گشت بخاطر اینه شوهر مارو از چنگ ما بکشن بیرون 😂😂😂😂👌
بع اعتقادات دیگران احترام بذارین حتی ب منی ک ب هیچی اعتقاد نداره 😂😂😂
برای شوهر شما نمیگم اما همین کادر درمان آقا حلقه دستشونه و حتی وقتی که دارن راه میرن چراغ سبز نشون میدن!یکی با تعجب رد میشه یکی هم خودش کرم داره پیگیر میشه
منم با شما موافقم منتها ن سر این موضوع ملا یسری ها توهم دارن یکی داره شوهرشون و گول میزنه فلانی اینو ...
خودمم از تعصب الکی خوشم نمیاد یبار با شوهرم رفته بودیم بازار یه دختر همش دنبالش میومد فک کنم یه چیزی هم زیر زبونش گف من اصلا عین خیالم نبود به اندازه پسرای لاشی دختر هرزه هم پیدا میشه
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
منم با شما موافقم منتها ن سر این موضوع ملا یسری ها توهم دارن یکی داره شوهرشون و گول میزنه فلانی اینو ...
😂😂یاد اون تاپیک افتادم که زنه میگفت رفتیم دم عابربانک پول بگیریم با شوهرم،یه زنه به شوهرم میگفته دستگاه سالمه اعصابم بهم ریخته دعوا کردم😂😂😂میگفت چشمش دنبال شوهرم بوده
روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
😂😂یاد اون تاپیک افتادم که زنه میگفت رفتیم دم عابربانک پول بگیریم با شوهرم،یه زنه به شوهرم میگفته د ...
منم یادمه 🤣
بلاکش کرده از همه جا با شماره های مختلف پیام میده خداروشکر من زیاد حساس نیستم شاید چون همسرم پنهون ن ...
خب خداروشکر همسرتون هیچی رو ازتون پنهون نمیکنه خیلی خوبه
خوشبخت باشی گلم
امضات هم لایک❤
روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...