2777
2789
عنوان

انصافا زنایی مثل شما فازتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 47 پست
😂 لغزش؟؟؟ اها چطور لغزش زن و هرزگی میبینید، مرد بلغزه اخی گوگولی بیچاره یه بیگناهه افتاده تو دام پس ...

وقتی ابتدا زن شروع کننده باشه هرزس

اگه مرد خوشش بیاد اونم هرزس

اما تو نینیسایت میگن ب همجنسمون بد نگیم اگه کرم بریزه هم عب نداره مردنباید قبول کنه!!!! این ینی ی استدلال مزخرف

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت خیانته دیگه. بعدم گیریم همه دنیا هرزه باشن، اونی که بشما تعهد داره همسر شماست نه غریبه ها.&nbs ...

هر زنی تفاوت کا و صمیمیت و متوجه میشه و تفاوت زن با شخصیت و آویزون از آسمون تا زمینه

وقتی ابتدا زن شروع کننده باشه هرزس اگه مرد خوشش بیاد اونم هرزس اما تو نینیسایت میگن ب همجنسمون بد ...

منم با شما موافقم منتها ن سر این موضوع ملا یسری ها توهم دارن یکی داره شوهرشون و گول میزنه فلانی اینو گفت فلانی سلام داد فلانی اینطوری گشت بخاطر اینه شوهر مارو از چنگ ما بکشن بیرون 😂😂😂😂👌

بع اعتقادات دیگران احترام بذارین حتی ب منی ک ب هیچی اعتقاد نداره 😂😂😂 
منم با شما موافقم منتها ن سر این موضوع ملا یسری ها توهم دارن یکی داره شوهرشون و گول میزنه فلانی اینو ...

خودمم از تعصب الکی خوشم نمیاد یبار با شوهرم رفته بودیم بازار یه دختر همش دنبالش میومد فک کنم یه چیزی هم زیر زبونش گف من اصلا عین خیالم نبود به اندازه پسرای لاشی دختر هرزه هم پیدا میشه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
منم با شما موافقم منتها ن سر این موضوع ملا یسری ها توهم دارن یکی داره شوهرشون و گول میزنه فلانی اینو ...

😂😂یاد اون تاپیک افتادم که زنه میگفت رفتیم دم عابربانک پول بگیریم با شوهرم،یه زنه به شوهرم میگفته دستگاه سالمه اعصابم بهم ریخته دعوا کردم😂😂😂میگفت چشمش دنبال شوهرم بوده

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
😂😂یاد اون تاپیک افتادم که زنه میگفت رفتیم دم عابربانک پول بگیریم با شوهرم،یه زنه به شوهرم میگفته د ...

منم یادمه 🤣

خب بلاکش کن

بلاکش کرده از همه جا با شماره های مختلف پیام میده خداروشکر من زیاد حساس نیستم شاید چون همسرم پنهون نمیکنه و میاد بهم نشون میده 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
بلاکش کرده از همه جا با شماره های مختلف پیام میده خداروشکر من زیاد حساس نیستم شاید چون همسرم پنهون ن ...

چون حساس نیستی و شوهرت میدونه داری منطقی پیش میری در جریانت میزاره

بلاکش کرده از همه جا با شماره های مختلف پیام میده خداروشکر من زیاد حساس نیستم شاید چون همسرم پنهون ن ...

اره بهترین راه بی توجهیه به اینجور ادما خودشون میرن.منم به اینجور آدما بی توجهم...

خب خداروشکر همسرتون هیچی رو ازتون پنهون نمیکنه خیلی خوبه

خوشبخت باشی گلم

امضات هم لایک❤

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...