2777
2789
عنوان

انصافا زنایی مثل شما فازتون چیه

622 بازدید | 47 پست

چند شب پیش تو گوشی همسرم دیدم یه زنی شروع کرده پیام دادن که ...

زن دکتر نشدیم ببینیم با دکتر بودن چطوره و شوهرم همش اصرار میکنه باش حموم برم و...خدایی اونایی که میدونید اهل این چتا هستید فازتون چیه...انقد خندیدم هیچی بش نگفتم اینجور زنا خیلی بد بختن...بچه هم داشت.واقعا به این نتیجه رسیدم زنا بشدت کرمو شدن...اخه چرا انقدر خیانتکار...چرا نباید یه زن انقدر ارزش برا خودش قایل باشه که چت نکنه با مرد اونم به حالت اصرار...من خیلی دیدم زن و دختر به حالت اصرار و پیگیر دنبال همسرم بودن.خواهشا به همجنس خودتون رحم کنید.از ماست که بر ماست...متاسفم برای خودمون...انقدر از این چتا میبینم که شروعش هم با خانمه هست دیگه برام عادی شده...تورو خدا این بساط و جم کنید...وقتی میبینید کسی زن و بچه داره فکر کردید شما رو ممکنه برای چی بخواد...یا چند ساله یه دختر مجرد سن بالا به هر روشی داره پیشنهاد کاری ب  همسرم میده...بابا رها کنید...عجب...ناموسا یکم فرهیخته باشید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مگه نمیدونی نی نی سایتیا معتقدن زن هرزه لخت هم بگرده جلوی مرد متاهل مرد نباید بلغزه😅😅😅🤣🤣🤣

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

کسی شوهر شمارو نمیدزده تا شوهر شما نخ نده و کرم نریزه اوکی😂

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

زن و مرد ندار 

از تبعیض بدم میاد 

معتقدم وقتی دو نفر ی چیزو شروع میکنن ینی یکی نخ دادع و دومی هم بدش نیومدع ک نخو بردار 

نتیجه میش هر دو ی اشغالن همین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خیانت جنسیت نداره

عه اوپرا کجا بودی🥲

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭