2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی که همین امسال صاحب خونه دلخواهت بشی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

حدیث کسا زیاد بخون

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
هیچی بابا هر چی دعا کردیم  همه چیز هر روز گرونتر شد دیگه نا امید شدیم رفت

ماهم دوتا زمین خریدیم به زور که گرونتر شد بفروشیم یه خونه بخریم که امسال به خاطر تخریب کلا قیمتش اومد پایین دیگه امیدی ندارم 

عضو گروه 

اینو خوندم یاد یه خاطره افتادم چند سال پیشا بچه تر بودم رفته بودیم مشهد حالا مکانی هم نداشتیم من و خواهرام تو حرم بودیم من حوصله‌ام سر رفته بود نشستم به نقاشی کردن از ته دلم از امام رضا خواستم یه مکانی برامون جور کنه تا نقاشیه خونه تموم شد زنگ زدن پیدا شده 

دنبال خونه  بودیم  هرچی  از این  بنگاه به اون  بنگاه میرفتم فایده ای نداشت  سه ماه  صبح  وشب ،آخرش  دلم  شکست نون نذر کردم   دادم  ب فقیرا  ثوابشو  هدیه کردم  به  شهید ابراهیم  هادی  ،خیلی  دلم  شکست  چون  ی از خدا بی‌خبر  گولمون زد  طلا وهمه چی  رو  فروختیم  گفته بود  کمکتون میکنم  خونه بگیرید وقتش که شد  جا  زد  اخرهم  گذاشت رفت  مسافرت  

خداشاهده  خونه  زیر قیمت  بازار  پیدا شد  ب هرکسی  میگفتیم  شاخ  در می آورد   خونه  قدیمی  صدوهشتاد متر  چهارسال  قبل  ب هر بدبختی  بود کاملش  کردیم  حیاطش  موند  دیگه  پولمون   نرسید 

اینو خوندم یاد یه خاطره افتادم چند سال پیشا بچه تر بودم رفته بودیم مشهد حالا مکانی هم نداشتیم من و خ ...

من شنیدم هر کی برا بار اول از امام رضا ۳ تا چیز بخواد برآورده میشه منم برا بار اول که رفتم ۳ تا آرزو کردم ولی خونه نخواستم چون اون ۳ تا چیز مهم تر بودن و به هر ۳ تاش رسیدم 😍

عضو گروه