2777
2789
عنوان

پشمک فروشی

990 بازدید | 16 پست

سلامممم بچه ها ، من 16 سالمه و خیلی وقته دنبال کارم و الان به ذهنم رسید که دستگاه پشمک ساز بگیرم بعد مثلا روزی حداقل 30 تا بسته بندی کنم بفروشم نظرتون چیههه؟ یعنی یکیو میزارم دم در مدرسه پسرهای دبستانی برام کار کنه بسته های پشمک رو میدم دستش بفروشه

من تو روستا زندگی میکنم مدارس هم همشون دبیرستانی راهنمایی دخترونه پسرونه و.. دقیق نزدیک خونمونن و دکه های فلافل و یخدربهشت فروشی زیادی هستن ولی اصلا پشمک فروش نداریم، پسربچه های دبستانی هم همیشه عین چی حمله میکنن به دکه ها ومیخرن 🥲😂 

نظرتون چیهههههههه؟؟ خیلی هیجان دارممم براش ولی نمیدونم چطور وچجوری ازکجا شروع کنممم راهنماییم کنید انگیزه بدید چیزی 🥹😂 نظرتون راجب این هم بگیددد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل خوندیی؟ گفتم که ما روستاییم و هیچ پشمک فروشی نزدیکمون نیست فقط فلافل ویخدربهشت هستت 🥲

اره کامل خوندم 

فقط خواستم مزاح کرده باشم که متاسفانه متوجه نشدی😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵