من کلاس یازدهم هستم و رشتمم ریاضی هس
پارسال با توجه به فضای انلاین و معلم هایی ک هیچ دلسوزی نمیکردن اومدم یازدهم پایه پارسالم ضعیف هس (ریاضی) و حتی امسال معلم حسابان شاکی هس ک پایمون خیلی ضعیفه و همش برمیگرده دهم درس میده و بعد درس اون روز و حسابی عقب افتادیم و مشکل از معلم پارسال بود ک توی یه هفته دوتا فصل درس میداد! و اهمیتی نمیداد ک یاد گرفتیم یا ن
امسال خوشبختانه معلمی ک برامون اومده از بهترین مداری شیراز هس واسه همین توقعش ازمون خیلی بالا هس
و من جزو متوسط های کلاس هستم متاسفانه
بتازگی برای حسابان کلاسینو ثبت نام کردم خیلی مونده ک به کلاس برسم و خوشبختانه دهم و حسابان یازدهم رو همراه درس میدن
شیمی هم معلم پارسالمون عشقی درس داد به طوری ک از شیمی دهم از فصل اخر فقط ۸ صفحه اول درس داد و از بقیش هم تا الان همش توی کتاب امساله
فیزیک خداروشکر مشکی باهاش ندارم
خب من یادگیریم خیلی قویه الان داشتم فیلم حسابان میدیدم روش های تستی رو خیلی سریع یاد گرفتم و کنار اینا نیاز به دوره هم روشون دارم ک یادم نره و با این همه درس من هنوز عقبم!!
اگه از همین الان شروع به خوندن کنم امیدی هس؟
و من با برنامه مشکل دارم از روزی دو ساعت شروع کردم به خوندن ک مریض شدم و کلا منتفی شد
خواهرم برام برنامه ریزی کرد با کوچکترین چیز هم تو برنامه مینویسه ولی تا یه جایی میخونم ولی دیگه بیخیالش میشم بخاطر همین موضوع وقت تست هم ندارم
میشه یه راهنمایی کنین ک چطور برنامه ریزی کنم؟ یا اینکه شماها از برنامه ریزیتون بگین؟
من هیچوقت ادم برنامه نیستم توی دوره ی راهنمایی هم با یکی از همکلاسیام رقابتی درس خوندم ولی امسال هیچ کسی پیدا نمیکنم ک بخوام از توی کلاس رقابتی باش درس بخونم یعنی جو کلاس رقابتی نیست متاسفانه ادمای بی خود تو کلاسمون زیادن ک فقط میان مدرسه به امید پز دادن
ببخشید تومار شد💔😂