2777
2789
عنوان

پسر خواهرم

487 بازدید | 24 پست

سلام پسر خواهرم ده سالشه هر وقت بیاد خونمون یه چیزی بر میداره بعد میگه تو جیبم اومد یا اینا الانم انگشتر دخترم رو برداشته و گفته تو کلاهم اومده خواستم ببینم کسی مورد مشابهی داشته با این موضوع چطور کنار بیام میدونم به خواهرم بگم ناراحت میشه و ممکنه قطع رابطه کنه از طرفی هم میخوام یجوری جلوی این کار اونو بگیرم

باید با بچه صحبت کنید که این کار درستی نیست سنش جوریه که متوجه میشه حرفتونو 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

براش چند بار کادو بخر  تا اینجوری نکنه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شما نمیتونی کمکش کنی باید حتما با مادر پدرش درمیون بذاری که هرچه زودتر کمکش کنن ترک کنه.وگرنه هم بزرگتر بشه ترک کردنش سخته هم اینکه تو دوست و آشنا اسمش بد در میره

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
یعنی خودم شخصا صحبت کنم؟ 

اره دیگه چون مامانش اینطور که میگی صورت مساله رو پاک میکنه دنبال راه حل نیست 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
کادو چرا؟ 

اگه شما صحبت کنی شاید در برخورد با شما دیگه تکرار نکنه.اما این مشکل می‌تونه تو مدرسه و خونه اقوام دیگه هم رخ بده.والدینش باید در جریان قرار بگیرن

کادو چرا؟ 

گفتم شاید خودش وسیله نداره به وسایل دخترتون حسادت میکنه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

عزیزم بچس قبلا پسرخاله من که بچه بود اینکارو می‌کرد منم ناراحت میشدم مثلا بعضی از وسایلامو میدیدم تو خونشونه به مامانم هم میگفتم مامانم هم میگفتن که بچس و کوچیکه الان چیزی بگم غرورش میشکنه و خجالت میکشه مثلا مامانم براش همون چیزو میخرید میداد دستش اینجوری دیگه اون کارو تکرار نکرد مامانم میگفت هرچیزی لازم داری به خودم بگو کلا مامانم  خواهر و برادر زاده هاشو مثل بچه هاش دوس داره 

آخه میترسم به خواهرم بگم بدش بیاد پدرشم دست زدن داره تنبیهش میکنه

معمولا پدرو‌مادرا متوجه رفتار بچه هاشون هستن.اینکه شما متوجه شدی مطمین باش اونا قبل‌تر فهمیدن.اما شاید به بهانه بچه بودن بها ندن.اگر شما بهشون اطلاع بدین شاید به فکر بیفتن 

گفتم شاید خودش وسیله نداره به وسایل دخترتون حسادت میکنه 

حسادت زیاد میکنه اما من نمیتونم همه چیز براش بگیرم مسلا برای تولدش میگیرم یا مواقع دیگه ولی برای دخترم مادر شوهرم همه چیز خریده حتی ماشین شارژی و اون به همه چیزش حسادت میکنه و من نمیتونم این خلا رو درونش از بین ببرم

موندم چطور بگم که بهشون بر نخوره بزارم برای وقت دیگه یا الان بگم؟ 

بلافاصله بعد مهمونی نه.سر فرصت مناسب با خواهرتون در میوندبذارید.حتما تاکید کنید که وسایل براتون مهم نیس مهم خواهر زاده اتون و اصلاح رفتار اونه.