2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مثل گراز میمونه خیلی یه دنده اس تا من محبت کنم دریته تا یکم من پا پس بکشم و ناراحت بشم اون بهم م ...

هرکس یه مدله 

هر آدمی یه قلبی داره

ما خانوما ذاتمون لطیفاره یوقتا کوتا میایم برای آرامش خانواده...اگر مقصر عذر بخوا

اگر اون مقصره سکوت کن سرسنگین شو ولی غذاشو بپز کنارش بخواب. اما با سردی.

بذار عم خانومیتو ببینه هم قدرتو بدونه

چیزی که تجربه ۱۷ سال زندگی مشترک به من داده اینه که نباید از خودت ضعف نشون بدی‌. خیلی از مردها از زنان ضعیف که سریع گریه میکنند بدشون میاد و اون ها را توی مسایل و تصمیم اای زندگی دخیل نمیکنند. چون توی ذهنشون خرد میشن و لایق تصمیم گیری و مدیریت خونه نمیدونند. پس قوی باشید. اشک نریزید. با احترام انتقاد کنید.در محبت کردن و قربون صدقه رفتن هم افراط نکنید. البته افراد با هم متفاوتند. ولی غالب آقایون عاشق خانم های قوی و هستند.

هیچ کاری بلد نیستم کنم که لجش دربیاد از دیروز افتادم تواتاق

کار خواصی نکن،فقط محلش نده اون نشسته باشه شما کنارش نشین با اخم بهش  نگاه کن حتی لبخند نزن تا بفهمه کاری که کرده باعث ناراحتی شما شده دیگه تکرار نمیکنه

ولی در کل..ک.... لقشون محل ندادن من براخودم مستقل هستم اصلا بهش نیاز ندارم

گلم والله منو همسرم برعکسیم اون ۱۰ساله محبت میکنه منم هرچقدرم ک خودم مقصرباشم ک ۹۰درصد همیشه مقصرمنم بازم خودش ازم عذرخواهی میکنه بخاطرهمین من بدعادت شدم وهیچوقت پیش قدم نمیشم چون میدونم خودش میادسمتم‌..بعدچندبارهمسرم چندساعت بی محلی کردمیخواستم دق کنم عصبانی میشدم ک چرانمیا ازدلم دراره..بعدخودم کوتاه میومدم و تایه ذره تحویل میگرفت سریع کوتاه میومدم وآشتی میگردم...الانم حتماشوهرشما مثل من بدعادت شده ومیدونه بازشما سمتش میری وحاضرنیس خودش کوتاه بیاد...بنظرم یکم بی محلی کن کاملا قدرخوبیاتو میفهمه وخودش کوتاه میاد

حالا شما بحث کردید ما ن بحثی نه چیزی

دائم در حال قیافه و کم محلیه دریغ از حرف

دنیا ناراحت باشی اصلا از کس دیگه از جایی دیگه

اصلا نمیگه چته خودت بخوای از ناراحتیت حرف بزنی اصلا گوش نمیکنه

کلا ی جوری شدید کم محلی اثلا برام مهم نیستی

بعدم بگی میگه تو اینجوری فکر میکنی تصور توئه خب چی بگم...

بعدم میگه من دوست دارم🤮🤮 بقیشو دیگه ول کن

من ک حس میکنم مشکل روانی داره