۴۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 32 عنوان خانوما کمک تا حالا کسی از قرص لاغری اسلیم می نتیجه گرفته؟ 13199 بازدید | 6 پست سلام دوستان من میخوام لاغر بشم رژیم گرفتم ورزش کردم سریع بر میگرده الان این قرص خریدم به نظرتون فایده دارهچکار کنم زودتر نتیجه بگیرممشکلم اصلیم اینه اصلا سیر نمیشم😭اونهایی که این قرص استفاده کردن قبل غذا خوردن یا بعدش 1401/08/15 | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kabootar_shab عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1505 عمل کن تنها راهش همینه برا من که همین بودپولش خیلی زیاده ولی برو یه کاری شروع کن با پولش عمل کن من یه قالی بافتم وامم گرفتیم عمل کردم از ۱۰۳ شدم ۶۰ بعد ۹ ماه نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
۴۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 32 عمل کن تنها راهش همینه برا من که همین بود پولش خیلی زیاده ولی برو یه کاری شروع کن با پولش عمل کن&nb ... ممنونم دوست خوبمراضی بودی؟ عوارض نداشت برات و اینکه خیلی اذییت شدی؟
۴۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 32 عمل کن تنها راهش همینه برا من که همین بود پولش خیلی زیاده ولی برو یه کاری شروع کن با پولش عمل کن&nb ... چه خوب انشالله که سلامت و تندرست باشی
kabootar_shab عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1505 ممنونم دوست خوبم راضی بودی؟ عوارض نداشت برات و اینکه خیلی اذییت شدی؟ در خواست دوستی بده یه آیدی بهت بدم یه گروهه اونایی که عمل کردن یا میخوان عمل کنن یا سوال دارن در مورد عمل زده این خانوم اسمش شادیهمن شکر خدا مشکلی نداشتم از نظر عمل و لاغری و خیلی مشکلاتم حل شد ولی خب مشکل اریتمی قلبم اذیتم میکنه و با این عمل خوب نشدم نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
۴۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 32 چه خوب انشالله که سلامت و تندرست باشی باشه عزیزم الان درخواست میدم