2777
2789
عنوان

کیا دندوناشونو جرم گیری کردن؟؟

649 بازدید | 15 پست

سلام

من پشت دوتا دندون جلویی پایینم جرم داشت ولی همیشه از اینکه بعد جرم گیری لق بشه میترسیدم و نمیرفتم سراغ جرم گیری

الان جرم پشت یکیشون همینجوری کنده شد الان پشت دندونم خالی شده استرس کل وجودمو گرفته کسی تجربه اش رو داره ؟

به دندون پزشک خوب دسترسی ندارم 

کسی نمیدونه تا زمانی که بتونم برم دندون پزشکی باید چیکار کنم؟ کلا خوب میشه پشت دندونم یا لق میشه؟

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بمنم گفت دکترم بیا جرم گیری کن ولی اصلا حوصله ش رو ندارم فایده هم نداره الکیه باز جرم میگیره من پودر میخک و یک چیز دیگه هست از عطاری گرفتم میزنم رو مسواک جرم ها رو میبره ....جوش شیرین و نمک و اب هم خوبه باهاش دندونات رو ماساز بده بعد بریز بیرون 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
بمنم گفت دکترم بیا جرم گیری کن ولی اصلا حوصله ش رو ندارم فایده هم نداره الکیه باز جرم میگیره من پودر ...

میخک‌و چی هست میشه بگی تاثیرشو دیدی واقعا؟ جوش شیرین چند وقت ی بار میزنی؟

بمنم گفت دکترم بیا جرم گیری کن ولی اصلا حوصله ش رو ندارم فایده هم نداره الکیه باز جرم میگیره من پودر ...

دقیق میگی چیکار میکنی؟

دقیق میگی چیکار میکنی؟

فکر کنم عطاری داره یک پودر هست از میخک هستش بجای خمیر دندان از اون استفاده میکنی جرم های دندان رو تا حدی میگیره من شهرستان بودم از عطاری همیشه میگرفتم ...جوش شیرین هم با اب و نمک خیلی کم مخلوط کن بمال به دندان ت مثل مسواک زدن فقط نخوریش یک موقع بدم دهانت رو اب کشی کن البته زیاد نباید انجام بدی ضرر داره ولی اون پودر میخک دندان رو میتونی هر روز استفاده کنی  به عطاری بگی میدونن  

گلم‌میشه بگی؟

فکر کنم عطاری داره یک پودر هست از میخک هستش بجای خمیر دندان از اون استفاده میکنی جرم های دندان رو تا حدی میگیره من شهرستان بودم از عطاری همیشه میگرفتم ...جوش شیرین هم با اب و نمک خیلی کم مخلوط کن بمال به دندان ت مثل مسواک زدن فقط نخوریش یک موقع بدم دهانت رو اب کشی کن البته زیاد نباید انجام بدی ضرر داره ولی اون پودر میخک دندان رو میتونی هر روز استفاده کنی  به عطاری بگی میدونن

فکر کنم عطاری داره یک پودر هست از میخک هستش بجای خمیر دندان از اون استفاده میکنی جرم های دندان رو تا ...

ممنون عزیزم