2777
2789
عنوان

به این مادرشوهر و پدر شوهر باید چی گفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 56 پست

وای ا اول خودت باعث شدی عزیزم انقد ک شل گرفتی اونام میتازونن،دور ازجون مگه کشته شوهر بودی ک هیچی نمیگی ناراحت نشه پسر شون محکم خواستتو بگو بزار خانوادت نظراتشون بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان اگه باب میلت نیست تموم کن همه چی رو

ببین درسته مادر شوهر و پدرشوهر مثل مادررو پدرت خودت نیستن ولی آدمن....اگه اخلاقشون یا فرهنگشونو دوست نداری الان بگو نه .نمیخوام

اونا هیولا یا غول نیستن که ....

حالت خوبه؟ 

کلا به این خانواده باید فقط بگی خداحافظ . نامزدت کلا فاقد عقله که میگه هرچی پدر و مادرم بگن؟ ببین ادامه بدی بدبختی و مقصرش هم کسی نیست بجز خودت .من پیشنهادم اینه سفت وایسا به نامزدت بگو کنسله و نمیتونی با این اخلاق‌ها کنار بیای اگر خیلی دوستت داشته باشه یاد میگیره مستقل رفتار کنه و دهن خانواده اش رو جمع کنه اگر هم می‌خواد بره که بذار بره 

من از همون روز اول جوابشونو دادم یادمه رفته بودیم تالار ببینیم مادرشوهرم گفت پسرم میگه خونشون بزرگه تالار واسه چی بگیریم .گفتم من دوس دارم عقدم تو تالار باشه واسه همه چی جوابشونو دادم الان به خودشون اجازه دخالت نمیدن 

یعنی منم مامان میشم 😔

من روز بله برونم میخمو سفت کوبیدم و حرفامو گفتم

مادرشوهرم خیلی هارت و پورت می‌کرد اون روز ترسید و دیگه تموم شد و از اون به بعد هرجا نشستن و گفتن عروسمون ی طرف بقیه عروسها ی طرف 

بی ادبی نکن ولی اصلا از خواسته ات کوتاه نیا 

چون فردا مدیون خودت میشی 

باورت میشه اون شب حتی شوهرم حسابش دستش اومد 

یا زنگی زنگ یا رومی روم

اونها بد ، درست 

شما چرا راضی شدید با آقای دهن بین و وابسته به والدین ازدواج کنید ؟ 

حرف یک عمر زندگیه.  آقا داماد هم رک و راست بهتون گفتن بلوغ کافی و مهارت نه گفتن ندارن 

شما هم که بدت میاد و تحمل نداری 

دلیل این ازدواج و تازه اینهمه کوتاه اومدن چی بود . خدانکرده کم و کسری که ندارید . چرا علاقه و موافقت به این وصلت نشون دادید 

من سر تالار عروسی خواهرشوهر بزرگم بدون هماهنگی رفت تالار دید بیعانه هم داد خدایی تالار بدی هم نبود ولی به همسرم گفتم هرجایی بجز اینجا . چون به من توهین شده انگار من هیچ کاره ام وقتی خودمون داریم هزینه میدیم حق داریم خودمون بریم بپسندیم حالا هرچی هم نیتش خیر باشه ولی حرکتش توهینه. 

شما هم سفت باش استارتر بگو فکرهام رو مردم متاسفانه من زن مستقلی هستم و گویا تو مرد وابسته ای هستی با هم جور در نمیایم . ببین چقدر بخاطرت حاضره عوض بشه