2777
2789

هفته گذشته اومدن خواستگاری

حالا دارن واسه ما تعیین و تکلیف میکنن ک چطوری و کجا مراسم بگیریم😒😒

نامزدمم ک همش میگه هر چی خونوادم بگن همونه

اونوقت منه ساده همه جوره باهاش راه اومدم و به خونوادم گفتم‌ ک ی وقت شرط و شروط نذارن تا اذیت نشه😒😒😒ازشون متنفرم 

شعورشون نمیرسه ک با اینکارا فقط بذر‌کینه رو تو دل من میکارن 

خریداشونم ک بدون نظرخواهی از من انجام دادن😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدمم ک همش میگه هر چی خونوادم بگن همونه

اونوقت منه ساده همه جوره باهاش راه اومدم 

به نظرم یکبار دیگه راجب وصلت با این خانواده فک کن هنوز هیچی نشده به هیچجای نامزده نیستی چه برسه‌ فردایی پس فردایی خرش از پل بگذره 

حرف مادرشوهرتو ول کن بچسب به نامزدت 

گویا اصلا نمیتونه خودش تصمیم بگیره 

فردا میتونی بهش تکیه کنی مسلما نه شاید مامانش اجازه نده 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

تموم شد دیگه آخه خرید هم اونا انجام میدن بعیده دخترا این دوره همچین اجازه ای نمیدن بعضی وقتا مرعات خوبه اما برای کسایی که جنبه دارن 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..