2777
2789
عنوان

قرآن خوندن با این سرو وضع قبوله

247 بازدید | 19 پست

آستین کوتاه تنمه روسری سرم نیست دراز میکشم همیشه اینطوریم بنظرتون قبوله؟ شوهرم منو ب این فکر انداخت تو پریودیم باشم میخونم و ذکر میگم

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب احترام بزاری بهتر هست هم با حجاب هم نشسته بخونی 

ولی 

بهتر از نخوندن هست 

قبول باشه التماس دعا 

تو پریودم مشکلی نداره 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

من هروقت میخونم.   میبینی دخترم مزاحم میشه.    ممکنه. ب دخترم رسیدگی کنم و. نصف نصفه.   میشه 

و. کسانی ک اطرافم هستن حرف میزنند. وقتی در حال خواندن هستم.  اذیت میشم 

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

بنظرم بشینی بهتره خوابیده یه جور ی احترامیه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دراز نکشی بهتره 

هر چند خدا انقد عشـــــــــــــــقه ک حد و اندازه نداره و همه جوره ازت قبول میکنه و لذت میبره

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اشکال نداره اذیت میشی راحت دراز بکش اما موقع پریودی سوره های سجده دار نخون

سوره سجده دار نمیخونم  فقط قدر و کوثر سوره واقعه مزمل آیت الكرسي ناس و فلق .ذکر هم اسمای خدا شوهرم میگفت با این لختی قبول نیست 

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪