2777
2789
عنوان

توروخدا کمک فوری میخوام راجع به وام

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 23 پست

چنتااز همکارای شوهرم گرفتن با یه ضامن خودمونم میخایم بگیریم اومد ازش میپرسم کدوم بانک بوده فقط اینجا اندازه پولت میدن بعداز۴ماه مثلا ما۴۰ تومن میخایم بگیریم باید ۱۰ ماهه برگردونیم ماهی ۴تومن قسطش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه بعد فقط ۲ درصد سود میگیره ینی بقیه بانک ها ۱۸ درصد سود میگیرن خیلی بانک خوبیه فقط پولتو بزار ا ...

بعدش عزیزم مثلا الان بیست تومن بزارم رسالت باید چندماه بمونه؟ بعدش چقد وام بهم میدن؟

بعدش عزیزم مثلا الان بیست تومن بزارم رسالت باید چندماه بمونه؟ بعدش چقد وام بهم میدن؟

هرچی پولت بیشتر تو بانک باشه بیشتر میتونی وام بگیری شما پولتو تو بانک رسالت بزار بعد باید بری تو سایت نشون میده چقدر بهت وام تعلق میگیره هر چی بیشتر بمونه وام بیشتری میگیری