برای رهایی از چربی های تزریق شده به صورت:
۱. بچه ها بعضی از پزشکا، ممکنه بهتون بگن بیا برات آمپول چربی سوز کیبلا (kybella) تزریق کنم تا چربی ها آب بشن. اما این نکته رو بدونید که این آمپول صرفا برای آب کردن چربی غبغب تائیده ی از FDA داره. حالا چرا فقط غبغب؟
بخاطر اینکه غشای بیرونی سلول های عصبی از چربی هست و اگر این کیبلا با سلول های عصبی در تماس باشه، به اعصاب اون قسمت آسیب جدی میزنه. اما زیر گردن رشته های عصبی کمتری موجوده. اما در طرفین گردن و صورت رشته های عصبی زیادی رد شده که اگر این دارو با این سلول ها تماس پیدا کنن میتونن مشکلات عدیده ای برای شخص ایجاد کنن. مگر اینکه پزشک نسبت به آناتومی صورت و محل عبور اعصاب و عمق قرارگیری اون ها خیلی اطلاعات داشته باشه که با اطمینان این دارو رو برای آب کردن چربی صورت تزریق کنه، اما اینو بدونید که اینکار ریسک بسیار بالایی داره. خیلی از پزشکان بی سواد هم ممکنه اصلا این نکته رو ندونن و صرفا چون این اسم این آمپول چربی سوز هست به شما پیشنهاد بدن.
۲. جدیدا تو آمریکا از دارویی به نام 5-فلوئورووراسیل به همراه استروئیدها برای کنترل عوارض تزریق چربی، به مقدار محدود استفاده میکنن. این دارو که به FU5 معروف هست، درواقع برای کنترل تکثیر سلول های سرطانی استفاده میشه. در واقع این دارو با تشخیص سلولهایی که به طور طبیعی مربوط به اون بخش از بدن نیست، به اونها آسیب میزنه. در واقع در فت ترنسفر چون چربی از یک عضو به عضو دیگری منتقل میشه، این دارو اون چربی رو به عنوان سلول سرطانی تشخیص میده و اون رو تخریب میکنه. البته این بیان خیلی ساده و ابتدایی مسئله هست. نمیدونم تو ایران پزشکی از این دارو استفاده میکنن یا نه.
۳. روش دیگه همون ساکشن هست که میتونه به بافت طبیعی خود صورت هم آسیب برسونه یا باعث پارگی رگ ها بشه و یا حتی رنگ پوست در اون ناحیه تغییر کنه.
۴. همه روش های بالا عواضی رو به همراه دارن. اما فکر میکنم با ورزش+ رژیم سخت و ممتد+بخور گرم+ ماساژ یک مقدار خیلی جزئی این سلول هارو از بین ببره. تاکید میکنم باید این کارها به صورت ممتد و همزمان انجام بشن. چون اگر صرفا یه مقدار جزئی وزن کم کنید، شاید یه مقدار کاهش حجم داشته باشن، اما با افزایش وزن مجددا برمیگردن.
در برخی افراد ممکنه کلسیفیکاسیون چربی رخ بده و مشکل رو حادتر کنه. توصیه میکنم اگر در فکر از بین بردن چربی ها هستید مصرف لبنیات و قرص کلسیم رو محدود کنید.
دوستانی که زیر ۱ ماه هست که تزریق انجام دادن و پشیمونن، الان در زمان طلایی برای از بین بردن چربی ها هستن و باید از همین لحظه مورد ۴ رو شروع کنن.