الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من حین بیماری سرچ کرده بودم میدونستم این ازمایش هس ک اگه مثبت شه فقط ی قرصه ک باید بخوره اما قرصاشم ...
لعنتی هرچی که به این مریضی مربوطه گرونه همین ازمایش ژنتیک هم ۱۴ میلیونه
فقط خوب بشن پول باز هیچی ادم ی خاکی تو سرش میریزه ولی واقعا خیلی سخته یکی امیدمیده یک نمیده تو اینترنت که همه میگن ریه خیلی خطرناکه برای پدرتون استیج چند بود؟
میشه خواهش میکنم در مورد دکتر آنکولوژیستشون بفرمایید؟ دکتر شون کی بوده ؟ دعاتون میکنم...روزای سختیو میگذرونم😔😔😔
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
@70ferferi لطفا از تعداد واندازه های نودل ریه پدرتون بگید..پدر من که سیگاری هم ...
پدر منم سیگاری نیست ازمایش ژنتیک گرفتن فقط قرص میخورد شیمی درمانی نمیشد اما قرصه خیلی خیلی گرون شد نتونستیم تهیه کنیم برای هفته بعد پت اسکن باید انجام بده ببینیم وضعیتش چطوره چون چن ماهه ک دیگه نتونستیم قرص تهیه کنیم تو اخرین ازمایشا و عکساش ک اثری از توده نمونده بود الانو دیگه نمیدونم