2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم ازمایش ژنتیک داده منتظر جوابیم نمیدونستیم همچنین ازمایشی وجودداره تا ی دکتر برامون نوشته خی ...

من حین بیماری سرچ کرده بودم میدونستم این ازمایش هس ک اگه مثبت شه فقط ی قرصه ک باید بخوره اما قرصاشم کمیاب و خیلی خیلی گرونه متاسفانه

من حین بیماری سرچ کرده بودم میدونستم این ازمایش هس ک اگه مثبت شه فقط ی قرصه ک باید بخوره اما قرصاشم ...

لعنتی هرچی که به این مریضی مربوطه گرونه همین ازمایش ژنتیک هم ۱۴ میلیونه 

فقط خوب بشن پول باز هیچی ادم ی خاکی تو سرش میریزه ولی واقعا خیلی سخته یکی امیدمیده یک نمیده تو اینترنت که همه میگن ریه خیلی خطرناکه برای پدرتون استیج چند بود؟

درخواست دوستیمو قبول کن صحبت کنیم

سلام ببخشید صحبتهام مرتبط با تاپیکتون نیست...

اون تاپیک قفل بود...

حال پدرتون چطوره؟

میشه خواهش میکنم در مورد دکتر آنکولوژیستشون بفرمایید؟ دکتر شون کی بوده ؟ دعاتون میکنم...روزای سختیو میگذرونم😔😔😔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
@70ferferi      لطفا از تعداد واندازه های نودل ریه پدرتون بگید.‌.پدر من که سیگاری هم ...

پدر منم سیگاری نیست ازمایش ژنتیک گرفتن فقط قرص میخورد شیمی درمانی نمیشد اما قرصه خیلی خیلی گرون شد نتونستیم تهیه کنیم برای هفته بعد پت اسکن باید انجام بده ببینیم وضعیتش چطوره چون چن ماهه ک دیگه نتونستیم قرص تهیه کنیم تو اخرین ازمایشا و عکساش ک اثری از توده نمونده بود الانو دیگه نمیدونم