خودم که فامیل دور بودیم و فقط تو بچگی دیدمش وقتی بزرگ شدیم اون منو دیده پسندیده و با واسطه به منم فهموند منم اولش اصلا قبول نکردم بعد یه مدت که فهمیدم واقعا دوستم داره و چند بار بهم ثابت شد دو دل شدم آخرش شرایطمو گفتم اونم پذیرفت و خانوادشو راضی کرد و بعد با هزار بدبختی خانواده منو راضی کرد تا قبول کردن و الان قریب به یکساله نامزدیم
والا گفتن تا ب دنیا اومدم اومده بغلم کرده گفته چه دخمل خوشگلی زن عمو اینو میدی واسه خودم باشه 😁😁😂😂😂
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️. خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
ی شبی توی پارک با خانوادهامون بودیم و کاملا غریبه بودیم ازونجا دیدمش و یک دل ن هزاردل عاشقششدم و ازونجا شروع شد و دوست شدیم و خدا خواست بعداز۱۴سال بهم رسیدیم فک کنم اینجا همه دیگه میدونن اینو ولی خاطره زیاااااد داریم
شوهر خاله ام به تمام پسرای مجرد فامیلشون منو معرفی کرده بود.
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.