2777
2789

اگر همسرتون هرزمان که خودش نیاز داره به شما محبت کنه ارتباط برقرار کنه و شما به نیازش پاسخ بدین اما هروقت نوبت شما میشه با بهانه ها و توجیه های مسخره یه شرایطی ایجاد کنه و دربره و حتی حاضر نشه با شما یه دکتر بیاد و در مسایل ز ن ا ش و یی هم فقط به خودش فکر کنه و زجرتون بده و هرکاری که کرده باشین بازم نپذیره که داره استباه میکنه و بگه من خوبم شما هم نتونین ثابت کنین یعنی هردلیلی بیارین یه چیز بگه و انکار کنه شما درنهایت با داشتن دوتا بچه چه تصمیمی میگیرین 

مشاوره روانشناس هیچی هم جواب نداده روش 

قطعا منم نادیده میگیرمش

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دقیقا مث خودش رفتار کن توی هر شرایطی مثلا اگه کار داشت و ب تو گفت تو بگو نمیتونم سرم شلوغه کار دارم

یا مثلا رابطه خواست فوری نگو باشه ی چند روز عقب بنداز بگو کارکردم خستم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

من باشم جدا میشم بقیه رو نمیدونم 

دو تا بچه سهله هزارتام باشه 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 

اگه کار خوبی براش انجام میدی بدون انتظار انجام بده بقول یکی که میگفت کارخوب انجام بده و منتظر پاداش از طرف خدا باش نه خلق خدا و سعی کن انتظارتو ازش به حد صفر برسونی هرچقد توقعت کمتر باشه حالت بهتره

بر خورد هاتو عوض کن یا کاری کن بفهمه متوجه اشتباهش بشه اگرم نشد د نمیدونم 

حقیقتا  من برا همینه میگم آدم باید با کسی ازدواج کنه شعور داشته باشه 

الانم دو تا راه داری یا پذیرش و ساختن یا هم اینکه همه چیو تغییر بدی  مثلا کاری کنی که عوض بشه اگر هم نشد طلاق

.

هزار بار مقابله به مثل کردم اصلا فایده ای نداشته میندازه تقصیر من بازم 

غیر مقابله به مثل که دیگه ازش خسته ام چیکار باید بکنم که حداقل به زندگی شخصیم برسم چه جوری نادیده بگیرم بدون دعوا