2777
2789
عنوان

رابطه🤌🏻😑

332 بازدید | 17 پست

بچه ها دوستم بنابر دلایلی خودش نمیتونه تاپیک بزنه و از من خواست براش تاپیک بزنم این حرف ها گفته ی خودشه که کپی کردم 👇🏻

یه دختر نوجوان دارم و از بچگی خاستم مستقل باشع و زیاد محدودش نکردم و تازه متوجه که با یه پسر وارد رابطه شده بود و من خبر نداشتم تا اینکه یه روز داشت حرف میزد من شنیدم الان ذهنم خیلی درگیره و هزارتا فکر میاد تو سرم از یع طرف نمیخام به روش بیارم که روش باز نشع از یه طرف میگم اگه گولش بزنه یا زده باشه بخاد آبروشو ببره چیکار کنم اگه شوهرم بفهمه خیلی بد میشع چیکار کنم بنظرتون؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به نوع تربیتش داره، اینکه بلده از خودش محافظت کنه یا نه ؟ چند سالشه ؟ چقدر اطلاعات داره درمورد رابطه و خطراتش و خط قرمزها...

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯

والا چی بگم 

همچین چیزی رو نمیشه تازه جمع کرد 

بهش بگه نصیحت فایده نداره چون نوجوونه و گوش نمیده 

گوشی اینارو بگیره ازش دیگه بدتر سمت کارای بدتر میره 

نمیدونم چی بگم

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

والا چی بگم  همچین چیزی رو نمیشه تازه جمع کرد  بهش بگه نصیحت فایده نداره چون نوجوونه و گ ...

بنظرم از همون اول باید تربیتش صحیح میبود و از بچگی اونو عاقل و فهمیده بار میاورد

اون موقه گه با هوتی استقلال ولش کردی ب امان خدا باید فکر اینجا رو میکردی 

عزیزم آخه بچه هاا یه ذره محدود میشن میگن چون محدودش کردی اینجوری شده،مستقلترشون میذاری میگن ولش کردی، بچه باید از کودکی که شخصیتش شکل میگیره عزت نفسش رو تقویت کنی، وگرنه دیگه تو سن نوجوانی و اینا هرکاری کنی فایده نداره

والا نمیدونم کل حرفاش همین بود که براتون گذاشتم

درسته، ما نمیدونیم بچش چطور تربیت شده، سطع عقلیش در چه حده، خودش بهتر میدونه.

دختر منم(دخترهمسرم) ۱۸ سالشه، هرکاری کردم که نقش یه مادر دلسوز داشته باشم واسش ، فایده نداشت، چون تربیتش از ریشه درست نبود متاسفانه، خانواده مادریش خیلی بی چارچوب و بی قید وبند بودن.. الان پدرش میخواد درستش کنه ولی هرچی بیشتر تلاش میکنه فقط فاصله عاطفیشون بیشتر میشه،چون دیگه شخصیت بچه شکل گرفته