2777
2789
دقیقا نمیشه یه لیست نوشت که به درد همه بخوره من خیاطی میکنم واسه خودم و چرخ خیاطی خیلی لازممه، ولی ...

من میفرستم خیاطی برام انجام میده

اینجوری هم وقت من سر کاری که توش مهارت ندارم گرفته نمیشه هم چرخ اقتصاد هر چند کوچیک میگرده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفره نخریدی لابد رو میز میخورین روتختی نخریدی رو تختت چی مینداری🤭

بله روی میز غذا میخوریم و رومیزی پارچه ای میندازم

و الان لحاف ها و پتوهای شیک زیاده روتختی اضافه است

متاسفانه عکس ارسال نمیشه وگرنه میفرستادم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ببین من ۶ماه پیش جهیزیه خریدم و بامشورتی که کردم چند قلم نخریدم و از تصمیمم واقعا راضیم. 

سبزی خوردکن، هواپز پلوپز، جاروشارژی، اتوپرس، ویترین و کریستال و کنسول (چون خونمون کوچیکه جا نمیشدن)، تخم مرغ پز، سرخ کن، بخارشور،کبابپز، غذاساز نخریدم ولی به جاش گوشتکوب برقی براوون اون مدلش که رنده داره خریدم بی نهایت راضیم سبک تر و خوش دست تر از غذاسازه 

از خرید ماشین ظرفشویی بی نهایت راضیم، فکر میکردم پنکه به دردنخوره ولی تابستون خیلی استفاده کردم

البته تا الان چایساز مدل سماوری گرفتم که خیلی به دردم نخورده به نظرم مدل کتری بخر چون وقتی داری غذا درست میکنی یهو احتیاج به آبجوش داری مدل کتری راحتتره تا سماوری،

اسنک ساز و چرخ گوشتم هم تا حالا فقط یبار استفاده کردم

به نظرم مبل و فرش و سرویس پذیرایی عالی بخر تو برقیا هم یخچال و لباسشویی خوب بخر  چون بیشتر تو چشمه بقیه چیزا میره تو کابینت و مشخص نیست.

راسی من یخچال ساید۳۳ فوت خریدم تا قبل عروسی پشیمون بودم فکر میکردم جا نداره ولی الان راضیم عمق یخچالم خیلی زیاده و برای یه خانواده ۴فره کافیه 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
ایوللللل منو ترغیب کردی ک راش بندازم😂😂

حتی پیاز قرمز فلفل دلمه اینام میشه توش خشک کرد هر چی از جهیزه مونده باید استفاده کنی چه معنی داره آدم پول حلال پدرشو بی‌مصرف بذاره😂

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
من برای کریستالم خیلی مرددم چ کنم

درجریانی که وزن ظروف کریستال چقدر سنگینه مخصوصا اگر میوه و اینا بذاری توش اصلا نمیتونی بلندشون کنی. من بلور لهستانی خریدم(فقط ظرف میوه و شیرینی و کشکول و جا کاردوچنگال) که از نظر وزنی نسبتا سبک‌تر از بقیه بلورا و کریستالا بود. طرحش هم ساده هست که همیشه مده. قبلا دوست داشتم ظروف بامبو یا سنگی بخرم ولی فکر کردم دیدم اونا مقطعی مد هستن و بعد چندسال بلااستفاده میمونن پس ظروف بلور انتخاب کردم تازه تو جهیزیه بلور یا کریستال بیشتر تو چشممه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.