2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش قرص و کپسول نداد

جگر خیلی خوبه 

منم کم خونی ارثی دارم ولی من ۳۸ سالمه پسرت خیلی کوچولوعه که

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ارثی یعنی مینور.نهایتش قرص فولیک اسید همین.البته با مشورت دکترش

اگر منظورتون مینور هست فولیک اسید فقط باید بدی 

و اهن هم نباید اضافه بدی 

کلا با مشورت دکتر برو جلو 

خدایا هرچی تو بخوای…. تو بخوای قشنگتره❤️
اگر منظورتون مینور هست فولیک اسید فقط باید بدی  و اهن هم نباید اضافه بدی  کلا با مشور ...

اره

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

اگه ارثیه فک کنم از اولش داری دیگه متوجهش نشدی شاید نترسونس عه😠

🤣🤣🤣🤣

باشه نترسسسسس اسیییییی گلم

نمیدونم والا من هر دفعه میرم ازمایش میگه کم خونی ارثی داری ولی میگه دارو احتیاج نداری از دفعه قبل هم بدتر میشه ولی هیچچچچ نمیده چرا واقعااا به ذهنم نرسیده بود بهش بگم چرا دارو نمیدی🤔🤔🤔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
🤣🤣🤣🤣 باشه نترسسسسس اسیییییی گلم نمیدونم والا من هر دفعه میرم ازمایش میگه کم خونی ارثی داری ولی ...

ارده شیره بخور صبح ها میوه های قرمز مولتی ویتامین فارماتن بگیر بخور آمپول نوروبیون بگیر بزن جون بگیری 

اون نمیده تو کجایی مگه همه دکترا دکترن؟؟