2777
2789
عنوان

اساتید فارکس

6078 بازدید | 31 پست

سلام دوستان عزیز شما که فارکس کار میکنید تدریس هم میکنید من تا الان زیاد تدریس کردم اما کسی که طمع داره رو نمی‌دونم چیکارش کنم دو جلسه رو گذاشتم برای روانشناسی فردی شخصیتی ولی با وجودی که شاگرد های پر تلاشی هستن همین باعث شکستشون میشه شما راهکاری ندارین؟ البته اینم بگم بقیشون که طمع ندارن خیلی سود میکنن و به سود های مستمری رسیدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام لطفا میگید از کی یاد گرفتید و روزی چند ساعت برای فارکس وقت میگذارید؟

سلام به روی ماهت. من از سال ۹۹ وارد بازار مالی شدم تقریبا یه یک سالی هست که روزی ۵ ساعت وقت میذارم خداروشکر راضی هم هستم. سوالی داشته باشی در خدمتت هستم

سلام به روی ماهت. من از سال ۹۹ وارد بازار مالی شدم تقریبا یه یک سالی هست که روزی ۵ ساعت وقت میذارم خ ...

من کلاسیک رو از روی سایتا کاملا یاد گرفتم همسرم نگذاشت پیشرفته رو یاد بگیرم کلا دلم با فارکسه آرزوم اینه بتونم شروعش کنم 

ببخشید سرمایه اولیه شما چقدر بود؟ 

سلام لطفا میگید از کی یاد گرفتید و روزی چند ساعت برای فارکس وقت میگذارید؟

از کجا یاد گرفتم ؟ کلاس رفتم یوتیوب و فایل ها ی رایگان و فقط پیش ی استاد دو استاد نرفتم خلاصه خیلی تلاش کردم و خداروشکر الان هم که استاد هستم و استراتژی شخصی پیدا کردم   بسیار راضی هستم . اگرم برات سوال هست که این بازاره به چ میزان سود ده هس این سوال کلی هس بستگی به خود فرد داره 

من کلاسیک رو از روی سایتا کاملا یاد گرفتم همسرم نگذاشت پیشرفته رو یاد بگیرم کلا دلم با فارکسه آرزوم ...

من ی سری ۱۰۰۰دلار گذاشتم شد ۹۰۰ و خودم کشتم به ۹۸۰ می رسید دوباره ضرر میکردم البته این اوایل بود که آزمون خطا بود و الان سرمایه ،۳۰۰۰ دلاری گذاشتم بعضی روزا ۳۰ تا ۱۰۰ دلار