2777
2789
عنوان

توده سینه توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 48 پست
دکتر نرفته؟

نه عزیزم میترسه نمیره میگه اینم سرباز میکنه اخه کیست هم داشت چند بار اتاق عمل رفته میترسه

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برين پيش دكتر سينه منم توده كوچيك داشت اول رفتم پيش ماما منو فرستاد سونوگرافى خداروشكر خوش خيم بود و چيز خاصى نبود شمام نگران نباش انشاالله چيزى نيست ولى حتما دكترو برين

خدايا شكرررت✨
باید برن سونوگرافی تشخیص میدن چیه البته فک کنم تو سن مامان شما ماموگرافی باید برن  من یه توده ...

اندازشون چند میل بود؟؟برای من بزرگ ترینش ۳۰ میل هست گفتن قرص بخور الان حس میکنم کوچیک شدن

معتقد به تناسخ 💫..هرکی میخواد نقاشیشو میکشم دوستان ❤
نه عزیزم میترسه نمیره میگه اینم سرباز میکنه اخه کیست هم داشت چند بار اتاق عمل رفته میترسه

تورو خدا راضیش کن ببرش خطرناکه..شاید با دارو خوب بشه و نیاز به عمل نباشه

معتقد به تناسخ 💫..هرکی میخواد نقاشیشو میکشم دوستان ❤
عفونت کرده عزیزم درد میکنه ؟ باید یه مدت چرک خشک کن بخوره

وقتی اگه دستش بخوره درد میگیره و اون سینش که سرباز کرد خیلی عفونت داشت

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
اندازشون چند میل بود؟؟برای من بزرگ ترینش ۳۰ میل هست گفتن قرص بخور الان حس میکنم کوچیک شدن

دقیق یادم نیست راستش ولی بزرگ بود یه دونه هم بود ولی دکتر گفت سریع باید عمل کنی درش بیاری چون بمونه خطرناکه فقط می‌دونم از وقتی سونو گرفتم تا وقتی درش آوردن چندتا از بغلش اضافه شده بود ولی خدارو شکر دکترم گفت توده خوش خیمه

منم هردوتا سینم داره..بزرگ بودن قرص میخورم یکم کوچیک شدن باید سر ماه برم سونو..واقعا ترسناکه

قرص چی میخوری؟ منم دوتا توده دارم 

تاریخ شروع لاغری ۱۴۰۱.۰۷.۷       وزن شروع ۹۴.۳۰۰ وزن فعلی ۸۷.۶۰۰