2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

148 بازدید | 19 پست

سلام من یه پسری سه سال باهاش دوست بودم و قصد ازدواج بود که شرایط جور بشه برای ازدواج ۵ روز پیش یه خیابون رید شدیم که دوس دختر قبلیش توی اون خیابون فروشنده هس یجا و چند سری که رد شده بودیم من فهمیده بودم که نگاه میکنه سمت مغازه ای که دختره هس تا اینکه بازم نگاه کرد گفتم برای چی هی نگاه میکنی اونم میگه من اصلا نمیدونم کدوم مغازه کار میکنه اما میدونم که میدونه منم یه دونه با کلید که دستم بود اینجوری به حالت الکی زدم تو دسش دروغ نگو یهو با شدت با دس کوبید چنان تو صورتم که عینکم از صورتم پخش شد و من پیاده شدم …دیگه با این کار این پسر که هم انگار. خیانت داره میکنه با نگاهش هم کتک زده قابل بخشش هس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور پیاده شدی من بودم همونجا جرش میدادم

بخاطر کتکش یا نگاهش ؟ بنظرت نگاهش واقعا دلیلش چیه همش میگه من نگاه نمیکنم به اون من اصلا نمیدونم کدوم مغازس اما توی همون مغازه نگاه میکرد 

بخاطر کتکش یا نگاهش ؟ بنظرت نگاهش واقعا دلیلش چیه همش میگه من نگاه نمیکنم به اون من اصلا نمیدونم کدو ...

بخاطر‌کتکش.. شاید از کنجکاوی نگاه‌میکرده یا دلش میخاست ببینه اون دختره، تورو همراهش می بینه ک مثلا دل داغی بده یا شایدم بهش فکر میکنه

تاخداهست«پریشان»نشودخاطرمن🌷🍃
بخاطر کتکش یا نگاهش ؟ بنظرت نگاهش واقعا دلیلش چیه همش میگه من نگاه نمیکنم به اون من اصلا نمیدونم کدو ...

تاپیک های قبلیت رو کم و بیش خوندم،. این ادم انگار اذیتت می کنه خوشحالت نمی کنه همش باعث ناراحتیته، اگه عقد نیستی جدا شو عقد کنی طلاق میگیری

تاپیک های قبلیت رو کم و بیش خوندم،. این ادم انگار اذیتت می کنه خوشحالت نمی کنه همش باعث ناراحتیته، ا ...

دیگه تمومش کردم اما خیلی سخته چون خیلی تنهام …ولی تا حالا چند سری دس روم بلند کرده و تا حالا اینقدر جدی بهش فکر نکرده بودم 

دیگه تمومش کردم اما خیلی سخته چون خیلی تنهام …ولی تا حالا چند سری دس روم بلند کرده و تا حالا اینقدر ...

لطفا دیگه بهش برنگرد، مشخصه ادم نرمالی نیست خیلی بیخود کرده روت دست بلند میکنه فکر میکنه تنهایی هرکار میتونه بکنه.

کتاب بخون، برو کلاس برو ورزش یا باشگاه.

برای خودت چرا شغل دست و پا نمی کنی؟؟ بری سرکار انقد وقتت پر میشه ک زیاد تنهایی و حس نمیکنی 

ب نظرم صبرکن تا ادم مناسبی بیاد سراغت

اگه بخواین ادامه بدین باید خودتو برای کتکای بدتر از این آماده کنی در حد دست و پا شکستن و......اینا

واقعا هم میکنه چون جوری زد تو صورتم که یادم نمیره دردش 

لطفا دیگه بهش برنگرد، مشخصه ادم نرمالی نیست خیلی بیخود کرده روت دست بلند میکنه فکر میکنه تنهایی هرکا ...

اصلا یادم که میاد یهو الکی الکی چنان با مشت کوبید صورتم که عینک رو صورتم پخش شد زمین …نه دیگه بر نمیگردم 

اصلا یادم که میاد یهو الکی الکی چنان با مشت کوبید صورتم که عینک رو صورتم پخش شد زمین …نه دیگه بر نمی ...

تاپیکت خوندم انگار ۲۵سالته. چرا نمیری سرکار ؟

دیگه تمومش کردم اما خیلی سخته چون خیلی تنهام …ولی تا حالا چند سری دس روم بلند کرده و تا حالا اینقدر ...

تنها باشی بهتر از اینکه خوردت کنه،عزت نفست و داغون کنه ،اصن عصبی شدم واقعا وقتی با طرف هیچ تعهدی ندارین چجوری اجازه میدین اینجوری باهاتون رفتار بشه

چند سالته