2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم چرا

93 بازدید | 16 پست

سلام دوستان شبتون خوش ....واقعا نمیدونم چرا اینقدر وابسته ام به همه چی ..به همسرم به خانوادم ...من دور ازخانوادم زندگی میکنم توی شهر غریبم اینجاهم فقط منو شوهرم همدیگه رو داریم ...همش ترس از دست دادن عزیزامو  دارم هیچجوره نمیتونم این موضوع رو از خودم دور کنم همش میگم اگه فوت کنن من چه جوری دیگه زندگی کنم دووم نمیارم ...واقعا حس میکنم اگه شوهرم چیزیش بشه منم ازبین میرم ...

کسی هست مثل من باشه اینجا؟؟😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی بیکارم این فکرو خیالا میاد تو سرم ب نظرم ب فکرت مهلت جولان دادن نده و سرتو با کلاس و باشگاه ...

خب منم تنهام تو خونه برای همین اکثراوقات بیکارم همش اینچیزا میاد به ذهنم اما واقعا نمیدونم بعد اونا باید چیکارکنم

تو بچگی مثلا زیر دوسال بودی مادرت همش پیشت بود یا نه بیرون هم میرفت؟

کلا همه جا باهم بودیم همه میدونن که من خیلی به مادرم وابسته ام وقتی مجرد بودم حتی فکراینکه مادرم یروزی کنارم نباشه و ازدستش بدم دیوونه ام میکرد الان هم نسبت به مادرم اینجوریم هم به شوهرم نمیگم زندگی مون بی نقصه اما من ادمیم که وابسته ام

خب منم تنهام تو خونه برای همین اکثراوقات بیکارم همش اینچیزا میاد به ذهنم اما واقعا نمیدونم بعد اونا ...

خدا نکنه چیزیشون بشه الان ک هستن شکر چرا فکرای منفی میکنی اخه 

زندگی را ب کام خودت تلخ نکن

میشه برام یه توحید بخونی؟🥹
خدا نکنه چیزیشون بشه الان ک هستن شکر چرا فکرای منفی میکنی اخه  زندگی را ب کام خودت تلخ نکن

اخه شوهرم ازسرکار اومد گفتش که یکی ازدوستامون الان تو کماست گفتم چرا گفت که دوشب پیش که کرج خیلی درگیری بود این بنده خدا ماشینشو پارک کرد میخواست بره تو خونش خیلی درگیری شد پلیسم بهش شلیک کرد یعنی بی هدف بوده شلیکش ..ساچمه هم میخوره به گلوی پسره و ازنخاش در میاد بیچاره زن و بچه داشت دیروز ضریب هوشیش ۴بود امروز ۲