2777
2789
عنوان

اونهایی که ازدواج فامیلی کردن و بچه دارن....

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم فعلا دست نگهدارید هزینش زیاده اونم فقط ۲۰ درصد هست بسپار بخدا بگو خدایا من اقدام میکنم ازت یه بچه سالم صالح میخوام 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

سلاریجانی و آمینو چیه؟

همون ازمایشی که دکتر گفت از مایع دور جنین میگیرن.

خیلی دقیقه میشه بهش اعتماد کرد

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

دوست من ازدواج فامیلی نبود تو فامیلشون هم اصلا هیچ مشکلی نداشتن ولی متاسفانه بچه اش مشکل داره .

منم تو بارداری بچه دومم فرستادنم پیش مشاوره ژنتیک برای ی خال روی قلب بچم رفتم فوق تخصص قلب گفت بچه ات هیچ مشکلی نداره .برای منم کلی خرج تراشیدن که من انجام ندادم خدارو شکر بچم سالمه .بعضی چیزا ضروری انجامش ولی بعضی چیزا واقعا نه

دوست من ازدواج فامیلی نبود تو فامیلشون هم اصلا هیچ مشکلی نداشتن ولی متاسفانه بچه اش مشکل داره . منم ...

الهی تموم بچه ها سالم باشن واقعا سخته و دل همه شاد باشه انقدر که تاپیک دیدم ناراحتی نمیدونستم مشکلمو بگم یا ن 

ضرری به بچه نمیرسونه میگن انگار یهو کیسه پاره میشه بچه سقط میشه

نه بابا حرفه ای هستن

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

من و شوهرمم دختر خاله پسر خاله ایم،و اگه بدونید بیشترین احتمال خطر تو‌ ازدواج های فامیلی همین ازدواج دخترخاله پسرخاله است،ما سال ۹۴قبل نامزدی رفتیم تست ژنتیک دادیم اونموقع هزینه اش معقول بود البته ما سابقه ی بیماری ژنتیکی نداشتیم،اما دو سال پیش دوستم دقیقا همین شرایطو داشت با این تفاوت که اونم مثل شما پسر خاله اش ،یعنی داداش داماد بیماری ژنتیکی داشت،دیگه نهایت از خرج عروسی زدن و رفتن همگی آزمایش دادن.بنظر من که از. واجباته!تو بگو ۱درصد حتی!به هیچ وجه شک نکن تو انجامش!

نه بابا حرفه ای هستن

ممنون عزیزم خیلی آروم تر شدم همش میگم نکنه نتونم بچه دار بشم یا سالم نباشه آخه من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما میخاستم برم که اگه یهویی حامله شدم نگران نباشم که دکتره فقط پول پول کرد