2777
2789
عنوان

صحبتی با مادربزرگ و پدربزرگ ها

191 بازدید | 14 پست

سلام دوستان امیدوارم خوب باشین

یه صحبتی داشتم با خانم ها و یا آقایونی که بچه هاشون ازدواج کردن و مخصوصا الان نوه دارن. 

همیشه دیدم که مادربزرگ هام چه کارها ک نکردن، چه حرفا که نزدن و باعث رنجش مادر و پدرم شدن و یا یه روزهایی از زندگی رو بهشون زهرمار کردن.

اما من الان میخوام از زبون نوه ها یه چیزایی رو بگم، بلکه یکی الان بخونه و رفتارش رو درست تر کنه.

🌼🌼🌼

شما کارهایی ممکنه کرده باشی که بچه و عروس و دامادت سکوت کردن و فقط ریختن تو خودشون که احتمالا شده هزار بیماری عصبی که تو ازش خبر نداری، یا تو خلوت خودشون گریه کردن و حسرت خوردن، اما بازم چیزی نگفتن.

اما حق نداری این اشتباهات رو ادامه بدی تا نوه هات هم از خودت متنفر کنی، اگر عروست رو دوست نداری، نوه که دیگه بچه پسرته( یا برعکس) چرا اونو اذیت میکنی.

درسته پیری و مریضی برای همه هست، خدانکنه کسی محتاج دیگری بشه، اما اگر میخوای کارات رو برات انجام بدن از همه بچه هات بخواه نه یکیشون فقط، اگر قراره غر بزنی به همه غر بزن نه فقط یکی، اگر خرید داری یا تنهایی به همه بگو نه یکی از بچه هات....

حداقل سعی کن اخلاقت خوب باشه، دل نشکن، زخم زبون نزن، دخالت نکن، فرق نزار

حرف زیاده ولی هرچی بگم کمه. نمیدونم نوه حق اعتراض تو اون دنیا داره یا نه، اما بفکر آخرتت باش 

مادربزرگ و پدربزرگ تو این سن تو سایت نیستند که بخونند

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگ پسرای من ، پسر بزرگم رو می بوسه و بهش کلی محبت می کنه ولی انگار اصلا کوچیکه رو نمی بینه نهایت محبتش به کوچیکه اینه که بهش بگه بابات پسر منه از تو پس می گیرم با خودم می برمش

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
مادربزرگ پسرای من ، پسر بزرگم رو می بوسه و بهش کلی محبت می کنه ولی انگار اصلا کوچیکه رو نمی بینه نها ...

ادم گاهی شک میکنه، انگار پیر که میشن بدجنس و لجباز میشن. چه حرفیه آخه 😑

تو شبکه نهال یه کلیپ پخش میشه مادربزرگه واسه نوه اش چادر دوخته پسرم میگه کاش منم یه مادربزرگ اینطوری داشتم .میگم مگه نداری ؟ میگه نه اونو نمی خوام

تو شبکه نهال یه کلیپ پخش میشه مادربزرگه واسه نوه اش چادر دوخته پسرم میگه کاش منم یه مادربزرگ اینطوری ...

اخی عزیزم ، میبینی بچه ها خیلی درک میکنن و زود اخلاق بد و خوب رو میفهمن

ادم گاهی شک میکنه، انگار پیر که میشن بدجنس و لجباز میشن. چه حرفیه آخه 😑

انگار خودشون رو دوست ندارند با این کارهاشون فقط ما رو دلسرد می کنند که دلمون براشون نیاره وقتی پسر کوچیکم رو بی محل می کنه منم دعوتش نمی کنم بیاد خونه مون 

انگار خودشون رو دوست ندارند با این کارهاشون فقط ما رو دلسرد می کنند که دلمون براشون نیاره وقتی پسر ک ...

کار درستی میکنی، برای بچت ارزش قائل شو بلکه اونم بفهمه کارش اشتباهه.

من بعد این همه سال، هنوز دلم میخواد نفرینش کنم، دیگه به فرق هایی ک میزاره عادت کردم ولی انقد از پدرم کار میکشه ک عملا پیش ما نیست و پیش اونه، بخاطر این نمیبخشمش

کار درستی میکنی، برای بچت ارزش قائل شو بلکه اونم بفهمه کارش اشتباهه. من بعد این همه سال، هنوز دلم م ...

الهی وجود خودت سلامت باشه عزیزم 

دیگه بعضی ها درک و فهمشون پایینه

ممنونم از دعای خوبت، ان شاءالله خیر بچه هات رو ببینی و همیشه سالم و سرحال باشن💋

قربونت عزیزم