2777
2789

استارتر کنجکاو شدم بدونم شما در حال حاضر از نظر تحصیلی در چه جایگاهی هستین و چی میخونین

میشه لطفا با قلب مهربونت دعام کنی تا برسم به اون کسی که دوستش دارم و باهاش خوشبخت بشم؟؟؟؟ 💝💝💝💝ممنونم💝😍🤗☺😊
استارتر کنجکاو شدم بدونم شما در حال حاضر از نظر تحصیلی در چه جایگاهی هستین و چی میخونین

در حال حاضر دانشجو هستم و یک بار انصرافات فرهنگیان داشتم

دانشجوی اقتصاد هستم در یکی ازدانشگاه ملی تهران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حال حاضر دانشجو هستم و یک بار انصرافات فرهنگیان داشتم دانشجوی اقتصاد هستم در یکی ازدانشگاه ملی ت ...

بله چه خوب 

به نظرتون برای آوردن پزشکی فردوسی مشهد ، رتبه کشوری حدودی باید چند باشه؟

میشه لطفا با قلب مهربونت دعام کنی تا برسم به اون کسی که دوستش دارم و باهاش خوشبخت بشم؟؟؟؟ 💝💝💝💝ممنونم💝😍🤗☺😊
در حال حاضر دانشجو هستم و یک بار انصرافات فرهنگیان داشتم دانشجوی اقتصاد هستم در یکی ازدانشگاه ملی ت ...

سسوالم رو میشه جواب بدید ممنون

بله چه خوب  به نظرتون برای آوردن پزشکی فردوسی مشهد ، رتبه کشوری حدودی باید چند باشه؟

اول بستگی به منطقه کنکورت داره 

دوم افزایش ظرفیت اون سال مهمه

امسال تقریباً تو منطقه۱ زیر ۱۵۰۰ یا۱۷۰۰ ۱۸۰۰

اول بستگی به منطقه کنکورت داره  دوم افزایش ظرفیت اون سال مهمه امسال تقریباً تو منطقه۱ زیر ۱۵۰ ...

آها یعنی واقعا با ۱۸۰۰ میشه پزشکی فردوسی آورد؟

من صحبت میکردم گفتن زیر ۹۰۰ باید باشی

به منطقه بستگی داره؟ نه همه درسا رو بزنید

ببخشید من سال نود سه کنکور دادم امسال باید دروس جدید رو امتحان بدم یا همون قدیمی های خودم

امسال که تموم شه خودمو با تمام وجود بغل میکنم چطور این مشکلات رو گذروندم ...من واقعا قویترین بودم مثل همیشه....