2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاد بچم تب دارع

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 58 پست
چون تبش بالا بود هر چهارساعت دادم دوبرابر وزنش خیلی نگرانم حتی آب هم که بهش میدم اوق میزنه

ممکنه تشنج کنه خدایی نکرده همین طور مرتب تبشو چک کن پاشویه کن استامینوفن بده تا صبح حتما حتما ببرش دکتر ممکنه به خاطر عفونت باشه

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا نمیارع فقط اوق میزنه سرشب دوبار اوق زد الانم یکم بهش آب دادم اوق زد دوبارع توروخدا اگه تجربع‌ای ...

از این به بعدم همیشه شیاف استامینوفن بزار تو خونه

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
تا همسرم برنگرده نمیتونم دکتر ببرمش😔

همسرت کی بر میگرده؟😐

حداقل تا ۲ بعدظهر سرکارع

بهش زنگ بزن بگو دور از جون بچم داره تشنج میکنه اگه چیزیش بشه ازت نمیکذرم یا خودت بیا یا یکی و بفرس منو بره درمونگاه بترسونش

عزیزم دختر من پنج سالش هست، ۱۲ روزه تب داره ، بعد شش روز ایبوبروفن و دارو دادن دوباره بردمش متخصص کودکان، دکتر گفت مورد ۱۵ روز تب هم داشتیم، آنفلوآنزا تو بعضی کودکان طولانی تره، دوباره هم استامینوفن داد هم ایبوبروفن. خدا روشکر الان تبش قطع شده. در اولین فرصت حتماً دکتر ببری که مریضیش خیلی طولانی نشه، الان داروهای ضد آلرژی و التهاب میدن

با پاشویه هم تب خیلی کم میاد پایین، من از ساعت ۴ صبح تا شش و نیم پارچه خیس گذاشتم روی صورت و بدنش از ۳۹٫۵ تبش اومدم ۳۸٫۹ ، بعدش یه قاشق شربت استامینوفن دادم 😓تبش اومد ۳۷ شد

ببخشید Happiness
عزیزم دختر من پنج سالش هست، ۱۲ روزه تب داره ، بعد شش روز ایبوبروفن و دارو دادن دوباره بردمش متخصص کو ...

پاشویه کردم حتی با آب نمک دستمال هم گذاشتم استامینوفن هم دادم اما بازم داغه تبش از حد نرمال بالا نرفته ولی خب میترسم چون تب خطرناکه همش هم اوق میزنه نمیدونم چرا