2777
2789
عنوان

کمد دیواری

71 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها

میخوایم کمد دیواری بزنیم هزارمنظوره 😅

هم ه چی قراره بذاریم، رختخواب و لباس و اسباب بازی و لوازم تحریر و رگال و همه چی خلاصه

به نظرتون کشو کاربردی تره یا طبقه؟ کشوها داخل کمد باشن یا بیرون؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

سلام عزیزم خوبید

ببخشید اینجا پیام میذارم

در مورد بارداری مولار سرچ کردم تاپیک شما اومد

منم مثل شما عدد بتام ۱۷۰۰۰ بود تو ۶ هفته

خیلی استرس گرفتم

مال شما مولار نبود درسته؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز نظراتتو تو تاپیکای امشب دیدم خیلی باشعوری خیلی عاقلی خوشحال میشم درخواستمو قبول کنی ❤

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی