2777
2789

میخوام کیک خیس شکلاتی تو قابلمه درست کنم ماکروفر الجی دارم همش لمسی و خارجی نوشته شده بلد نیستم باهاش درست کنم خانمایی که قلق قابلمه رو میدونین لطفاً کمک کنید 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

خیس شکلاتی بلد نیستم رسپی کیک قابلمه ای ساده رو بذارم برات؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خیس شکلاتی بلد نیستم رسپی کیک قابلمه ای ساده رو بذارم برات؟؟

بزار عزیزم خیلی ممنونتم

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کفش کاغذ روغنی بنداز 

زیر قابلمه شعله پخش کن بزارروی درش دمکنی بزار 

اول بزار شعله پخش کن داغ بشه و یکم قابلمت داغ بشه بعد مواد کیکتو بریز 

اگ کیکت خیسه بعد پخته شدنش کاغذ روغنیو در بیار 

تا نیم ساعت اول در قابلمه باز نکن

بزار عزیزم خیلی ممنونتم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
کفش کاغذ روغنی بنداز  زیر قابلمه شعله پخش کن بزارروی درش دمکنی بزار  اول بزار شعله پخش ک ...

کاغذ روغنی ندارم میشه یه کاغذو خودم روغنی کنم؟

😐😐!!  برو فروشگاهی جایی از مغازه دار بپرس این مدل فر چجوری کار میکنه

از هرکی میپرسم بلد نیست این سه ساله دارمش همینجوری مونده

اره بابا منم همینکارو میکنم 

مرررسی عزیزم کمک بزرگی کردی بهم💋😘

از هرکی میپرسم بلد نیست این سه ساله دارمش همینجوری مونده

بذار تو دیوار بفروش

بعدشم واسه خودت یه کیک و پیتزاپز برقی بخر

خیلی ساده و راحته طرز استفاده ش

من از *دیجی کالا مارک لاوان خریدم 500تومن

خیلی راضیم

قربونت  برای ماکرو فرت هم میتونی کد و اسمشو بزنی تو نت. ویدیوهاشو ببینی

اصن در نمیاد حتی مشابهش 

عکسشو بزارم اینجا شاید بلد باشین