2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من سه سال و هشت ماهشه ازاردیبهشت درگیر بودیم همش مریض می شد و بعد میزد به گوشش اخرش ماه قبل عمل ...

چند بار گوشش عفونت کرد؟من پسرم سه بار عفونت کرده ،میگن احتمالا وی تی بزارن ،شما فقط عمل لوزه کردید؟واقعا جلوگیری میکنه از این مریضیا؟یعنی پشت هم مریض میشه

چند بار گوشش عفونت کرد؟من پسرم سه بار عفونت کرده ،میگن احتمالا وی تی بزارن ،شما فقط عمل لوزه کردید؟و ...

عزیزم دکتر گفت قبلا این نوع عفونت رو سریع عمل میکردن وبا سوراخ کوچیکی که ایجاد می کردن عفونت رو که دیگه حالت ادامسی پیدا کرده خارج میکردن ولی حالا کل دنیا از دوتا شش ماه فرصت میدن  بعد دوماه معمولا چک می کنن اگه با دارو پرده به رنگ شفاف درومده باشه و سطح شنوایی برگرده دیگه عمل منتفیه .ولی به ما گفت سریع عمل کنید چون در غیر این صورت لوزه ی عفونی بازهم شیپور استاش رو مسدودمی کنه و عفونت و درد گوش دوباره برمی گرده ما هم همین کارو کردیم تو این یک ماهه دخترم سرما خورد ولی خداروشکر تب نکرده و فعلا که درد گوشم نداره دکترم بردم چک کرد گفت جای نگرانی نیست و مشکلی نداره .

عزیزم دکتر گفت قبلا این نوع عفونت رو سریع عمل میکردن وبا سوراخ کوچیکی که ایجاد می کردن عفونت رو که د ...

یعنی شما گوش دخترتون رو عمل نکردید درسته؟ میبینم دکتر پسرم دست دست میکنه چون من خودم دوست دارم سریع عمل کنم ،طاقت ندارم ببینم مریضه

یعنی شما گوش دخترتون رو عمل نکردید درسته؟ میبینم دکتر پسرم دست دست میکنه چون من خودم دوست دارم سریع ...

بله عزیزم چون بعد دوماه بادارو گوشش خوب شد ما فقط لوزه رو عمل کردیم تا عامل ثانویه عفونت گوش از بین بره و شیپور استاش مسدود نشه

منم خیلی عذاب کشیدم باور کن اون دوسه ماه یک شب راحت نخوابیدم همش ازدرد کشیدن بچه غصه می خوردم .حتی یکباررفتم به دکتر گفتم تروخدا زودتر عمل کنین راحت بشه .گفت یکم صبر کن به نفع بچه ست 

بله عزیزم چون بعد دوماه بادارو گوشش خوب شد ما فقط لوزه رو عمل کردیم تا عامل ثانویه عفونت گوش از بین ...

خیلی سخته خدا کنه پسره منم گوشش عمل نخاد ،وگرنه لوزه باز راحته ،خدا رحم کنه این بچه ها بزرگ شن 

بله عزیزم چون بعد دوماه بادارو گوشش خوب شد ما فقط لوزه رو عمل کردیم تا عامل ثانویه عفونت گوش از بین ...

سلام  خدا رو شکر گوش بچت با دارو خوب شد و بعد عمل لوزه انجام دادین 

منم همین میخوام اول عفونت گوشش درمان بشه تا مجبور نشم وی تی زاریم

شما تو این دوماه چکار کردین علاوه بر آنتی بیوتیک  چکارا براش انجام دادین عنبرنسا هم دود دادین دمنوش؟

تو این دوماه چند شیشه آنتی بیوتیک خورد  تست شنواییش قبل از درمان چند درصد کاهش شنوایی داشت یا اصلا رو شنواییش اثر ی نداشته 

میشه برام توضیح بدین  درگیر دخترم هستم

نه عزیزم عنبر نسا چیه دکتر گفت حتی اسپندم دود نکنین .دمنوش هم روی سینه تاثیرداره رو گوش تاثیری نداره .دکترم فقط یک شربت اموکسی کلاو دکتر داد و اسپری ویوانلا که تاکید کرد روزی دوتا پاف براش بزنم ولی گفت سرم بگیر و مرتب روزی چهار بار پنج بار دوتا سوراخ دماغوشوشستشو بده گفت بریز تو اسپری دماغ  و مرتب براش بزن قرص جویدنی داده که شبی یکی باید بخوره قرصشم ملوکاست یا مونته لوکاست اسمش هست .شربت گایا فنرین داد گفت بخوره .همینا یادمه.

خدایا خودت حافظِ جون و جسمِ بچه ها باش

هیچی تو دنیا لذت بخشتر از دیدنِ سلامتی و آرامش بچه هامون نیس.

پسرم توسه ماه گذشته سه مرتبه عفونت گلو داشته. و تو خواب خرپف میکرد و تب لرز هم داشت.

بار اول آزیترمایسین بهش دادن

دوبار هم شربت آموکسی.

دلواپسم خدایا. اینهمه آنتی بیوتیک. براش مضره. سه سال و هشت ماهشه.

دکتر گفت شاید بخاطر لوزه هاش باشه و مجبور بشه عمل کنه...

خدایا خودت کمک کن یا ارحم الراحمین

خدایا آدمهای خوب سرراهم قرار بده من همه زندگیمو ب دست تو میسپارم خودت نگهدار عزیزانم باش