2777
2789
بدون وکیل اصلا نرو  به قول یه اقای وکیلی همیشه میگه بدون وکیل برای اب خوردن هم نرین دادگاه چون ...

توان مالیشو ندارم وکیل بگیرم و طلقه بالای باباش زلزله زده ریخته بعد از گرفتن عکس که گرفتن برای دادگاه خونه داغون شده! یه درب رابط داره که تو عکسا قایم کزدن از عمد! و همسرم بازها گفته نمیخامت بعید میدونم با این‌پول بتونه رای بگیره نه؟

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
درست نمیدونم وکیل نداری؟

نه متاسفانه چون یه بار رای تمکینش رد شد و این بار دومه و کلی مدارک دارم علیهش نگرفتم وکیل چون پولم کمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانه چون یه بار رای تمکینش رد شد و این بار دومه و کلی مدارک دارم علیهش نگرفتم وکیل چون پولم ک ...

ببین حداقل یه وقت مشاوره بگیر پیش یه وکیل تا دست پر بری تو جلسه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
قاضی هم مث دکتر محرمه؟🤣🤣😂🤣😂😂😂🤣😂🤣😄🤣😂🤣😂🤣🤣😂

😂😂😂😂 مگه میخوای نشون بدی میخوای بگی اینا هر روز کارشون همینه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تازگی قاضی ها خیلی طرف خانم ها هستند

اره چون مردا سو استفاده کردن! من قبل جلسه رفتم پیشش گفتم داستان گفت طلاقت بگیر راحت شو باباااااا بعد گفت رای سری پیش بیار حتما برام روژ دادگاه خیلیی قاضی خوبی بود من حقیقت میخام بگم واقعا میگم قرض خاستم گفت پس بده! اگر نفقه ست دستش درد نگنه منم تمکین کردم دیگه من که میخام اون نمیخاد والا

ببین حداقل یه وقت مشاوره بگیر پیش یه وکیل تا دست پر بری تو جلسه

با وکیل زیاد حرف میزنم! دستم پره! پیام هام و پیام هاش که من میخام زندکی کنم اون نمیخاد هست! 

اره میگم بهش مبل فروختیم از داداشام خریده بود پول اون پس داده دروغ نگید چون‌دادگاه قبلم دروغ گفت وکی ...

مادرش صاحب حسابه. باید از کارت خودش واریز کنه

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
دوستت چرا نرفت کارت رو بسوزونه و دوباره بگیره😑

ماه آخر بارداریش بود،شوهرشو موقع رابطه با یکی دیده بود وبعدم زایمان کرد وافسردگی بعده زایمان گرفته بود، سر حواس عابر بانکش نبود، وکیل شوهره به شوهرش گفته بود این کارو بکنه

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
مادرش صاحب حسابه. باید از کارت خودش واریز کنه

حسابش بسته بودم اخه میتونه بگه حسابم بسته بود کارت مادرم دستم بود بعد پیام داده بهم که‌پول‌زدم اینا

حسابش بسته بودم اخه میتونه بگه حسابم بسته بود کارت مادرم دستم بود بعد پیام داده بهم که‌پول‌زدم اینا

بنظرم از یه وکیل مشورت بگیر بهت راه حل بده، توی برنامه دیوار من از طریق چت از یه وکیل مشاوره گرفتم ازم حق مشاوره نگرفت، راهنماییم کرد، شمام تو برنامه دیوار سرچ بزن از یه وکیل راهنمایی بگیر