2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بیرون بودم دخترم روشنش کرده حالا اومدم باز جارو بکشم دیدم صدای خرت خرت میده ومیلرزه 

بلبرینگشو عوض کن 

از شوهرم پرسیدم تخصصشه

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
خدا خیرتون بده الهی ،چقدر هزینه اش میشه ،الان روشن میشه اماقرت قرت میکنه وبوی سیم میده و انگاری جارو ...

شوهرم میگه دیگه روشنش نکن خدای نکرده موتورش نسوزه خود بلبرینگ قیمت زیادی نداره شاید دست مزدش گرون باشه 

مثلا اینجا 200اینا هزینه عوض کردن بلبرینگ میشه

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
الان روشن کردم کار میکرد مثل روز اول سریع خاموشش کردم

حالا ببر یه نشون بده به تعمیر کار که خیابت راحت بشه 

تو این گرونی دیگه نمیشه جارو برقی خرید که

از دخترت بپرس چیزی توش نرفته 

راسی جای خیس جارو نکش 

مثلا اگه یه جای فرشت خیس شده تا خشک نشده مواظب باش جارو نکشی چون آب میکشه بالا کم‌کم عمر موتورش کم میشه 

اینو خودم همیشه رعایت میکنم و مواظبم

از دخترت بپرس چیزی توش نرفته  راسی جای خیس جارو نکش  مثلا اگه یه جای فرشت خیس شده تا خشک ...

چرا دوتیکه اشغال بزرگ کشیده بالا بعد من اومدم کیسه نو انداختم روش ،پارسالم باز من خونه نبودم دخترم روشن کرده بود جارو برقی رو تا ۱ ساعتی روشن نمیشد بعد روشن شد دیگه تا امروز غروبی دوتا روفرشی ۹ متری جارو کشیده خاموشش کرده 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز