2777
2789
عنوان

عمم میخاد ازدواج کنه از کجا با کسی اشنا بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 115 پست

اسی من فقط سایت همسر یابی ب ذهنم میرسه.همشونم ک بد نیستن ک.

ان شاءالله خوشبخت بشه

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران گلم😂چنسالته؟🤣🤣داداش کوچیک دارم اون ۲۵ سالشه چطوره؟ دندونپزشکم هس خیلیم بهتر🤭🤭🤭

گیان فقط عکسسسس😂❤🤌

ان شاءالله جفتشون خوشبخت بشن💚😊

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
حیف سنگین نیستم :))))))))

😂😂😂تو همین طور سبک بانمک تری😂😂😂

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
خودمم یاد ندارم این چی هس😂😂😂😂😂😂

یه برنامس شبیه تل ولی فقط صوتی حرف میزنن چتم میتونن بکننا ولی اصلش چت صوتیه بعد یه عالمه گروه دارن گروهای خوبا نه از این هولا گروه موسیقی گروه دهه 40 مثلا 

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://
وا چرا 😐چ بی ادبن

چون یه سری خط قرمزا دارم برا خودم مثلا از سیگارو قلیون خوشم نمیاد برخلاف اونا 

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://
باشه تیپشو میزارم نظر بدید😁😁  ممنون عزیزمم کردی؟؟من عاشق کردامم

🤌باشه رولَههه

ن گیان.تهران.کردی اموزم در واقع😍❤