2777
2789
گفتن سرکاریه خود داداشه هست تاپیک میزنه😕

منم همین نظرو دارم

خیلی ضایع بود. همش میگفت وقتی پریود میشم هوامو داره. برام خوراکی اینا میخره میاره

دوباره میگفت از خونه قهرم کنه بره وقتایی که پریود میشم برمیگرده. 

کلا با ربط و بی ربط مسئله‌ پریودو میکشید وسط. عین پسر بچه هایی که تازه با مقوله پریود آشنا شدن

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر ناتنی.نه برادرخونده

آهاا

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...
منم همین نظرو دارم خیلی ضایع بود. همش میگفت وقتی پریود میشم هوامو داره. برام خوراکی اینا میخره م ...

نه اخه منم با یکی از پسراای فامیلون راحتم همه چیزمو بهش میگم 

اینایی که می گی تو کدوم تاپیکش بود من ندیدم که  

نی نی سایتیا عادت دارن به تاپیکای پربازدید بگن دروغ

من یبار تاپیک زدم پربازدید هم نشد چیز غیرعادیم نبود ریختن رو سرم ک دروغ میگی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نی نی سایتیا عادت دارن به تاپیکای پربازدید بگن دروغ من یبار تاپیک زدم پربازدید هم نشد چیز غیرعادیم ...

هوم دقیقا

اخه قبلش تاپیک پسره بود که یکی ازش خوشش اومده و دقت کنی مردا جزییاتو تو تاپیکا نمی گن اونم نگفت تا دختره اومد جریانو یعد یه مدت گفت

هوم دقیقا اخه قبلش تاپیک پسره بود که یکی ازش خوشش اومده و دقت کنی مردا جزییاتو تو تاپیکا نمی گن اون ...

آره بنظر من دروغ نبود 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
هوم دقیقا اخه قبلش تاپیک پسره بود که یکی ازش خوشش اومده و دقت کنی مردا جزییاتو تو تاپیکا نمی گن اون ...

که دختر دایش پسررو می خواست

انقد بیکار نیستن بخوان این همه کار واسه پر بازدیدی کن که هیچی بهشون نمی دن